Αθλητισμός

Κώστας Τσιμίκας: Η πώλησή του θα φέρει μεταγραφή

Κώστας Τσιμίκας: Η πώλησή του θα φέρει μεταγραφή
Κώστας Τσιμίκας: Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει νέο αριστερό μπακ σε περίπτωση που πουλήσει τον διεθνή μπακ.

Κώστας Τσιμίκας: Το καλοκαίρι ο Λεονάρντο Κούτρης μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αλλά καμία δεν ήταν αρκετή να πείσει τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα ο Κώστας Τσιμίκας δούλευε αθόρυβα και τελικά κατάφερε να γίνει η πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας των “ερυθρόλευκων”.

Ο νεαρός μπακ έχει εξαιρετική παρουσία και αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχές στο ρόστερ. Ο Τσιμίκας αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League. Αυτά τα ματς είναι η καλύτερη διαφήμιση για κάθε ποδοσφαιριστή.

Το ενδιαφέρον της Νάπολι και το πλάνο του Ολυμπιακού

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Νάπολι έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Η αλήθεια είναι ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει μετουσιωθεί σε κάποια επίσημη προσφορά. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πουλήσει στην παρούσα φάση, ωστόσο δεν μπορεί να πει όχι σε μια πρόταση με πολλά μηδενικά.

Σε περίπτωση που ο Τσιμίκας πάει στην Νάπολι ή σε όποια άλλη ομάδα πληρώσει καλά τον Ολυμπιακό, τότε οι Πειραιώτες θα κινηθούν άμεσα για την για αριστερό μπακ. Ο παίκτης που θα έρθει σε συνδυασμό με τον Κούτρη θα μοιραστούν τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments