Αθλητισμός

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Αδυνατεί να ανταγωνιστεί τον Ελ Αραμπί – Παραμένει το σενάριο με Χασάν

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Αδυνατεί να ανταγωνιστεί τον Ελ Αραμπί – Παραμένει το σενάριο με Χασάν
Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο συμπατριώτης τους "τελειώνει" από τον Ολυμπιακό, με τους "Ερυθρόλευκους" να ρίχνουν... δίχτυα στην αγορά για τον αντικαταστάτη του στην επίθεση.

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Οι “Ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν να κινούνται στη αγορά προκειμένου να αποκτήσουν ταλαντούχο επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Έλ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός πλην του Σουντανί δεν έχει άλλη βοήθεια στη γραμμή κρούσης, καθώς ο Γκερέρο μοιάζει πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Ισπανός στράικερ έχοντας μόλις δύο γκολ σε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα παρουσιάζεται ανεπαρκής να καλύψει το κενό στην επίθεση, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει μοιραία σε σκέψεις “ενδυνάμωσης” της γραμμής κρούσης με νέα επιλογή.

Τα ρεπορτάζ στην Ισπανία μάλιστα αναφέρουν πως ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν έχοντας μάλιστα ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής αλλά και τα “παράπονα” από πλευράς Ολυμπιακού για την απόδοσή του φαίνεται πως οδηγούν σε πρόωρο “διαζύγιο” με τον 29χρονο να αναζητά νέα ομάδα, η οποία θα του δώσει την ευκαιρία να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Στα των Πειραιωτών, το κενό που θα αφήσει ο Ισπανός – σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ – αναμένεται να καλυφθεί εντός των επόμενων ημερών. Πρώτος στη λίστα για τη θέση του στράικερ παραμένει ο γνωστός στον Ολυμπιακό, Αχμέντ Χασάν. Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου με την Μπράγκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τους “Ερυθρόλευκους” όπως αναφέρεται να ζητούν τον δανεισμό του από τους Πορτογάλους βάζοντας στους όρους οψιόν αγοράς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments