Ελλάδα

Έρρικα Μπρόγιερ: Το «τελευταίο αντίο» στο Νεκροταφείο Ζωγράφου [vid]

Έρρικα Μπρόγιερ: Το «τελευταίο αντίο» στο Νεκροταφείο Ζωγράφου [vid]
Έρρικα Μπρόγιερ: Η κόρη της έχει ζητήσει αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Έρρικα Μπρόγιερ: Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα στο κοιμητήριο του Ζωγράφου φίλοι και συγγενείς της Έρρικας Μπρόγιερ που θα την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.  Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης από νωρίς έφθασαν στο Κοιμητήριο Ζωγράφου για να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη ηθοποιό. Συντετριμμένοι είναι η κόρη της, Σάντρα Βουτσά. Η Έρρικα Μπρόγιερ έσβησε νικημένη από τον καρκίνο και αυτή την ώρα ο καλλιτεχνικός και όχι μόνο, κόσμος την αποχαιρετά στο κοιμητήριο του Ζωγράφου.

Η κόρη της Σάντρα Βουτσά που απέκτησε από τον γάμο της με τον Κώστα Βουτσά έχει ζητήσει αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών). Από την κηδεία απουσιάζει η αδερφή της, Μαργαρίτα Μπρόγιερ, καθώς η υγεία της επιβαρύνθηκε μετά τον θάνατο της αλλά και ο πρώην άντρας της, Κώστας Βουτσάς.

Η Έρρικα Μπρόγιερ, γεννημένη στην Αθήνα το 1942, με πατέρα Έλληνα και μητέρα από την Αυστρία, υπήρξε μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες του ελληνικού κινηματογράφου. Ο πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Τέλης Ανθίδης (Αριστοτέλης Μαστραπάς), η Έρρικα όμως όπως και η αδερφή της Μαργαρίτα κράτησαν το επίθετο της μητέρας τους για να κάνουν καριέρα.

Οι δυο τους ξεκίνησαν ως δίδυμο στο τραγούδι και τον χορό το 1961, ενώ ένα χρόνο μετά έκαναν και την παρθενική τους εμφάνιση στο σινεμά στην ταινία “Όταν λείπει η γάτα” του Αλέκου Σακελλάριου. Η Έρρικα Μπρόγιερ παντρεύτηκε το 1965 τον Κώστα Βουτσά με τον οποίο απέκτησαν και μία κόρη, την Σάντρα. Ο γάμος τους δεν κράτησε ωστόσο διατηρούσαν άψογες σχέσεις.

Τα λόγια του Κώστα Βουτσά όταν έμαθε για τον θάνατό της

Ο Κώστας Βουτσάς, έχοντας μόλις ολοκληρώσει την παιδική παράσταση που παρουσιάζει στο θέατρο Broadway, μίλησε πολύ ταραγμένος στους δημοσιογράφους για τη ξαφνική απώλεια της Έρρικας Μπρόγιερ. «Δεν το ήξερα, το έμαθα τώρα. Έφυγε… Ήξερα ότι είχε διάφορα προβλήματα, αλλά πήγε από καρκίνο. Θεός σχωρεσ’ την Έρρικα… Ήμασταν πολύ αγαπημένοι… Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα. Η γλυκούλα μου… Δεν μπορώ να μιλήσω… Θα πάρω τηλέφωνο τώρα την κόρη μου να δω τι γίνεται» είπε σχεδόν σαστισμένος ο ηθοποιός, αναφερόμενος στην κόρη του Σάντρα Βουτσά την οποία απέκτησε με την Έρρικα Μπρόγιερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments