Ελλάδα

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το θάνατό του

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το θάνατό του
Θεόδωρος Νιτσιάκος: Το φως της δημοσιότητας είδαν περισσότερες πληροφορίες για το θάνατο του γνωστού επιχειρηματία.

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδρυτής της ομώνυμης εταιρίας πουλερικών έχασε τη ζωή του. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον 76χρονο. Ωστόσο οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές δίνουν νέα διάσταση για το τι συνέβει το μοιραίο βράδυ.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο δεν εξετράπη ακριβώς της πορείας του. Ο 76χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν με συνοδηγό στο αυτοκίνητο. Όταν κόλλησαν στο χιόνι, ο συνοδηγός κατέβηκε και ο Νιτσιάκος, στην προσπάθειά του να ξεκολλήσει το αυτοκίνητο, γλίστρησε στο γκρεμό.

Ο συνοδηγός του οχήματος ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές. Οι χωριανοί κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του. Ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα δεμένος με την περιοχή.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν τον θάνατό του ένας κάτοικος τον σταμάτησε για να μάθει αν ο επιχειρηματίας, θα τους τιμούσε με την παρουσία του, στην κοπή της βασιλόπιτας. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος της είπε: “Δεν ξέρω αν θα είμαι αύριο το πρωί εδώ αλλά θα προσπαθήσω να περάσω αργότερα”.

Την Κυριακή το τελευταίο αντίο

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου θα τελεστεί η κηδεία του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου στη γενέτειρά του, τα Ιωάννινα. Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων, με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «θρηνεί τον ξαφνικό θάνατο του ξεχωριστού μέλους του Θεόδωρου Νιτσιάκου».

«Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ένα «φαινόμενο» επιχειρηματία. Ευφυής, δυναμικός , μεθοδικός, ακούραστος, με όραμα και γνώσεις. Ο Σύνδεσμος μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η βιομηχανία, όχι μόνο στην Ήπειρο, αλλά σε όλη την Ελλάδα είναι φτωχότερη σήμερα. Ο τουρισμός μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η κοινωνία μας είναι φτωχότερη σήμερα» συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΒΙΠΙ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΙΠΙ και ο Πρόεδρος του, με τη σειρά τους, εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια των εκατοντάδων εργαζομένων στον Όμιλο επιχειρήσεων Νιτσιάκος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments