Lifestyle

Γνωστή Ελληνίδα έστειλε ευχές διαδικτυακά φορώντας τις ζαρτιέρες της [pics]

Γνωστή Ελληνίδα έστειλε ευχές διαδικτυακά φορώντας τις ζαρτιέρες της [pics]
Το μοντέλο βρήκε τον καλύτερο τρόπο να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον ανδρικό πληθυσμό για τις ευχές λόγω της ονομαστικής της εορτής.

Ξέρει πως με μία της φωτογραφία μπορεί να προκαλέσει πανικό! Η Ιωάννα Μπέλλα έχει τον τρόπο να μαγνητίζει τα πάντα στο πέρασμά της, καθώς η εκτυφλωτική της ομορφιά μπορεί να… ρίξει ακόμη και τον πιο αυστηρό κριτή. Το διάσημο μοντέλο, με το πληθωρικό σώμα έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο πραγματοποιώντας τη μία δουλειά μετά την άλλη.

Η ίδια όμως φροντίζει εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να έχει εξαιρετικές σχέσεις και με τους ακολούθους της στα προσωπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το “καυτό” της Instagram εμπλουτίζεται συνεχώς με φωτογραφίες που καθηλώνουν τον ανδρικό πληθυσμό, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που το μοντέλο εμφανίζεται φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.

Μια αντίστοιχη φωτογραφία ήταν κι αυτή που ανέβασε ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για τις ευχές τους για την ονομαστική της εορτή. Φορώντας “καυτά” μαύρα εσώρουχα με ζαρτιέρες θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στο κοινό της και περισσότερο στους άνδρες που της έχουν δείξει ιδιαίτερη αδυναμία.

Μια ματιά στο προσωπικό της  Instagram αξίζει και με το παραπάνω

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments