Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [11/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [11/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (11/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (11/1/20).

  • Κριός

Ήρθε η ώρα να εμφανιστεί ο έρωτας στη ζωή σας. Αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να πιέσετε κάτι να συμβεί πριν από την ώρα του. Είναι καιρός να φανείτε εφευρετικοί. Προσπαθήστε να ξεφορτωθείτε μερικές κακές συνήθειες και δείτε αν αυτό θα βοηθήσει να ξεκινήσει η διαδικασία.

  • Ταύρος

Να θυμάστε να μην πιέζετε καταστάσεις. Εσείς έχετε ξεκάθαρη ιδέα για το πώς θα πρέπει να είναι μια κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι και το άλλο πρόσωπο θα συμφωνεί απαραίτητα μαζί σας. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε και αφήστε τους άλλους να φροντίσουν για τον εαυτό τους.

  • Δίδυμοι

Κάποιες φορές, μπορεί να παρασυρθείτε προσωρινά από κάτι καινούργιο και γυαλιστερό όπως οι κίσσες. Τώρα, τα άστρα σας ζητούν να σκεφτείτε σοβαρά τι πραγματικά ψάχνετε από τον έρωτα. Να είστε ειλικρινείς και θα το ανακαλύψετε.

  • Καρκίνος

Κάποιο άτομο που φαίνεται καλό στα χαρτιά, μπορεί να μην καταφέρει τελικά να σας γοητεύσει. Αντίθετα κάποιο που δεν είναι ο τύπος σας, μιλάει στην καρδιά σας. Ακούστε το ένστικτό σας και ακολουθήστε το.

  • Λέων

Είναι προσβολή για την περηφάνεια σας να σας δουν με κάτι λιγότερο από το καλύτερο. Απλά θα πρέπει να θυμάστε ότι «το καλύτερο» διαφέρει από άτομο σε άτομο. Ίσως εσείς και αυτό το πιθανό ερωτικό ταίρι να πρέπει να συζητήσετε πρώτα για τις προσδοκίες σας.

  • Παρθένος

Μήπως έχετε χαραμίσει όλη τη συναισθηματική σας ενέργεια άδικα; Ήρθε η ώρα να ανασυνταχθείτε και να διατηρήσετε τις δυνάμεις σας. Έχετε πολλή αγάπη να δώσετε αλλά περιμένετε και λίγη ανταπόδοση μακροπρόθεσμα.

  • Ζυγός

Δεν υπάρχουν συνταγές στον έρωτα. Θα πρέπει να προχωρήσετε με τις καλύτερες προθέσεις, να έχετε πίστη και να αφήσετε το σύμπαν να αναλάβει τα υπόλοιπα. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όλα τα άλλα υπέροχα πράγματα στη ζωή σας.

  • Σκορπιός

Το ρητό λέει «όσο ζεις μαθαίνεις»… Αλλά ίσως θα πρέπει να μετατραπεί σε «όσο ακούς μαθαίνεις. Αυτό δεν σημαίνει μόνο να προσέχετε τι λένε οι άλλοι. Σημαίνει επίσης να ακούτε τον εαυτό σας όταν μιλάτε για τον έρωτα. Μπορεί να μάθετε κάτι που δεν φανταζόσασταν.

  • Τοξότης

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει τις απλές χαρές της ζωής. Εξάλλου ακόμη και το ευφυές μυαλό σας, χρειάζεται κάπου-κάπου ένα διαφορετικό είδους ενέργειας για να κρατήσει τις ισορροπίες του. Βρείτε τη χαρά στον υλικό κόσμο και ανοιχτείτε σε καινούργιους ορισμούς του έρωτα.

  • Αιγόκερως

Η αληθινή αγάπη συνεπάγεται συμβιβασμούς αλλά τώρα έχετε μια ιδιαίτερα δυναμική διάθεση. Προειδοποιείστε το αντικείμενο του πόθου σας ότι δεν είστε σε φάση να συμβιβαστείτε ή ακόμη καλύτερα αναβάλλετε τη συνάντησή σας για μια άλλη μέρα.

  • Υδροχόος

Σήμερα δεν έχετε καθόλου όρεξη να ανεχτείτε τους ανόητους. Είχατε και ποτέ; Για αυτό αν το άτομο με το οποίο έχετε βγει ραντεβού, κάνει κάποιο χαζό ή απερίσκεπτο σχόλιο, να θυμάστε ότι η υπομονή σας σήμερα εξαντλείται πιο εύκολα από ότι συνήθως.

  •  Ιχθύες

Βρείτε κάποιον/α έξω από τον τύπο σας. Κάποιο προσγειωμένο, ισορροπημένο άτομο ταιριάζει καλύτερα στις πιο βαθιές, διαισθητικές σας ενέργειες. Θα βοηθήσετε ο ένας τον άλλον. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις δυνατότητες και το κατάλληλο πρόσωπο δεν θα αργήσει να εμφανιστεί.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments