Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [11/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [11/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (10/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (10/1/20).

  • κριός

Η εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, θα συνοδεύεται από μια αίσθηση ανασφάλειας. Ωστόσο, μην επικεντρωθείς σθεναρά σ’ αυτό… με την πεποίθηση ότι έχεις πάρεις λάθος αποφάσεις ή ότι θα ήταν καλύτερα ν’ αφήσεις τα πράγματα ως έχουν. Η ένταση διαλύεται τώρα με κάποιο τρόπο, δημιουργώντας μια πιο χαλαρωτική και ευνοϊκή ατμόσφαιρα, για κάτι ξέγνοιαστο και γλυκό που αρχίζει να εκδηλώνεται.

  • ταύρος

Καλά κάνεις κι έχεις προσδοκίες για τα ερωτικά σου θέματα! Πρέπει όμως αυτά, να είναι ρεαλιστικά. Βασίσου σ’ αυτό που θα επιθυμούσες ιδανικά να ζήσεις ή να δεις, αλλά προσπάθησε να είσαι ευέλικτη…γιατί πολλά μπορεί να είναι επιρρεπή στις αλλαγές της ερωτικής σου ζωής, τώρα. Να είσαι σίγουρη, πως το αντικείμενο του πόθου σου, θα νιώσει πως δεν ανταποκρίνεται σ’ αυτό που περιμένεις…..αν δεν χαλαρώσεις και δεν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν σταδιακά.

  • δίδυμοι

Μπορεί να πιστεύεις πως χρειάζονται περισσότεροι κανόνες στην ερωτική σου ζωή, τώρα. Ωστόσο, η επιθυμία σου να δημιουργήσεις πιο σταθερά θεμέλια, θα μπορούσε κατανοητά, να αντιμετωπιστεί με αντίσταση από το ταίρι σου. Απέφυγε να πάρεις πολύ σοβαρά, αυτό που αξίζει να απολαμβάνεις…. γι’ αυτό που είναι! Η επιβολή κανόνων δεν είναι μόνο ασυνήθιστη, αλλά κι ένας σίγουρος τρόπος να απομακρύνεις το ταίρι σου.

  • καρκίνος

Η βασική λέξη-κλειδί για τα ερωτικά σου….είναι η «εμπιστοσύνη»! Κι αυτή η λέξη πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη σοβαρότητα τώρα. Περισσότερα από ένα θέματα μπορούν να λυθούν γρήγορα αν με τον αγαπημένο σου καταλήξετε σε συμφωνία σχετικά με το πώς και γιατί η εμπιστοσύνη πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της σχέσης σας. Είναι επίσης πιθανό να υπάρχει καχυποψία ή ζήλια ανάμεσά σας- και αυτό μπορεί να είναι η ρίζα, ενός συγκεκριμένου προβλήματος.

  • λέων

Θα εστιάσεις την προσοχή σου σε κάτι που σχετίζεται με το παρελθόν της σχέσης σου. Παρόλο που μπορεί να αγωνίζεσαι να καταλάβεις γιατί σου συμβαίνει αυτό τώρα, ίσως να φταίει το ότι αυτή η κατάσταση που βιώνεις , αντικατοπτρίζει μια παρελθούσα κατάσταση. Οι περιστάσεις αναμφισβήτητα διαφέρουν τώρα, αλλά μπορεί να είσαι σε θέση να ανακτήσεις μια προηγούμενη απόφαση ή ενέργεια που λειτούργησε καλά τότε…. και μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμη και στο παρόν.

  • παρθένος

Σιγά-σιγά και με σιγουριά, οι ανάγκες σου αγκαλιάζονται κι εκτιμώνται από τον εραστή σου. Αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος, ώστε μια διαδικασία να ολοκληρωθεί, για να καταλήξετε σε συμφωνία για το κοινό σας μέλλον. Όλα αυτά δείχνουν, πως πρέπει να πάρετε μια απόφαση, που επηρεάζει και τους δυο σας. Ωστόσο, μπορεί να μη έχει αντιληφθεί κανένας από τους δυο σας, πόσο ισχυρά είναι τα θεμέλια της σχέσης σας. Αν αισθάνεσαι πως χρειάζεται ένα νέο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ σας, τότε αυτό μπορεί μόνο να βοηθήσει στην ενίσχυση του δεσμού σας.

  • ζυγός

Μήπως ταιριάζει στο σύντροφό σου να ασκεί πιέσεις? Πιστεύει πραγματικά πως αυτό είναι σωστό και πραγματικά προς το συμφέρον σου? Μπορεί να στεναχωρηθείς με τον εραστή σου που έχει απαιτήσεις…αλλά με μια πιο προσεκτική αξιολόγηση των ενεργειών του, θα καταλάβεις πώς πραγματικά προσπαθεί να βοηθήσει. Μην βλέπεις την παθητική επιμονή του, σαν ενοχλητική. Φρόντισε να συνεργαστείς….. και θα βοηθηθείτε και οι δύο.

  • σκορπιός

Θα εξετάσεις σοβαρά το μέλλον της σχέσης σου, αλλά δεν υπάρχει κάτι που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, εδώ και τώρα. Κατέβαλλε προσπάθεια σε ό,τι χρειάζεται προσεκτική ματιά και αναμφισβήτητα θα κάνεις ευκολότερο το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Επίσης, έχε στο νου σου, πως μια ερωτική ευκαιρία που προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή σου, δε θα περιμένει για πάντα.

  • τοξότης

Μια αίσθηση ανισορροπίας ή αδικίας στα ερωτικά σου, μπορεί να είναι πολύ ισχυρή για να την αγνοήσεις αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε κάνει να σηκώσεις αδιαμαρτύρητα τους ώμους σου και να τη δεχτείς. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να πιστεύει ότι είσαι ικανοποιημένη με μια ρύθμιση που μπορεί να είναι περισσότερο προς όφελός του. Αν αυτό θέλεις να διορθωθεί…τότε ξεκαθάρισέ το! Αλλά να θυμάσαι….πως υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος, για να το κάνεις.

  • αιγόκερως

Συμβουλές μπορεί να είναι διαθέσιμες από πολλούς ανθρώπους που δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να είσαι ευτυχισμένη. Ωστόσο, φαίνεται πως ένα άτομο μπορεί να είναι σε θέση να προσφέρει μια πρακτική και μακροπρόθεσμη λύση…. σε ένα συναισθηματικό ζήτημα που σε απογοητεύει ή σου προκαλεί σύγχυση. Συνδέσου με την ικανότητα που έχεις, να δώσεις στη λογική σου, πιο δυνατή φωνή από την καρδιά σου. Είναι απαραίτητη η ευαισθησία, η πρακτικότητα και οι κοινές ευθύνες για να διαμορφωθεί ή να ενισχυθεί τώρα η σχέση σου.

  • υδροχόος

Κάτι που ενδεχομένως αγνόησες στο παρελθόν με τη σχέση σου, θα σου τραβήξει τώρα την προσοχή και θα σε παροτρύνει να επανεξετάσεις την απόφασή σου. Αυτό που επανεμφανίζεται έχει σημαντικές μακροπρόθεσμες δυνατότητες για τη σχέση σου, αν κοιτάξεις προσεκτικά τι προσφέρεται αυτή τη φορά…. και δεν επηρεάζεται από την προηγούμενη απόφασή σου. Μια αλλαγή νοοτροπίας θα μπορούσε να φέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

  • ιχθύες

Μια κατεύθυνση προς τα εμπρός μπορεί να είναι πιο ξεκάθαρη όταν πρόκειται για ένα ερωτικό σου θέμα. Ωστόσο, θα αναρωτηθείς αν αυτό που έχει συμφωνηθεί είναι απλώς η αρχή για κάτι πιο πολύπλοκο. Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί μέχρι κάποιο σημείο, σίγουρα είναι χρήσιμη αλλά αναρωτιέσαι τι κρύβεται στη γωνία και ίσως χαλάσει αυτό που ξεδιπλώνεται τώρα. Είναι άχρηστες οι σκέψεις που κάνεις φίλη μου. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να απολαύσεις… εδώ και τώρα. Επικεντρώσου σ’ αυτά… και άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments