Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Οι αγκαλιές με τον Αλέξη Κούγια μετά τον αγώνα με τον Άρη [pic]

Αμρ Ουάρντα: Οι αγκαλιές με τον Αλέξη Κούγια μετά τον αγώνα με τον Άρη [pic]
Αμρ Ουάρντα: Η αναμέτρηση της Λάρισας με τον Άρη δεν αποκλείεται να ήταν και η τελευταία για τον Αιγύπτιο επιθετικό με τη φανέλα των "Βυσσινί".

Αμρ Ουάρντα: Η Λάρισα στη χθεσινή συνάντηση με τον Άρη παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική. Οι Θεσσαλοί κατάφεραν να περιορίσουν τους κινδύνους και να μείνουν στη “λευκή” ισοπαλία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στη καλή εμφάνιση των γηπεδούχων ένας από τους διακριθέντες ήταν και ο Αιγύπτιος επιθετικός, Αμρ Ουάρντα, ο οποίος δεν αποκλείεται να έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα από τον κάμπο.

Οι πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να τερματίζει τον δανεισμό του παίκτη και να τον επαναφέρει ξανά στο δυναμικό του δίνοντας του ίσως την τελευταία ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στον σύλλογο. Οι φήμες αυτές μάλιστα δεν άργησαν  να φουντώσουν ακόμη περισσότερο στην λήξη του αγώνα της Λάρισας με τον Άρη.

Εκεί με το σφύριγμα του διαιτητή και με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια, ο τηλεοπτικός φακός πρόλαβε τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας, Αλέξη Κούγια να προσφέρει μια παρατεταμένη αγκαλιά στον Αιγύπτιο, η οποία από πολλούς μεταφράστηκε ως αποχαιρετιστήρια. Ο Ουάρντα έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες στην Λάρισα με τις εμφανίσεις του αλλά και τον χαρακτήρα του. Δεδομένα σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, η απουσία του θα είναι αισθητή στο έμψυχο δυναμικό της Λάρισας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments