Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Με Μπενζιά στο “κάστρο” της Λαμίας

Πέδρο Μαρτίνς: Με Μπενζιά στο “κάστρο” της Λαμίας
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός ρίχνει όλα του τα διαθέσιμα όπλα στη σημερινή μάχη με την Λαμία, προκειμένου οι "Ερυθρόλευκοι" να δραπετεύσουν με το "διπλό" από τη Φθιώτιδα.

Πέδρο Μαρτίνς: Την νίκη που θα τον διατηρήσει μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα επιζητά σήμερα στην Λαμία ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα. Οι γηπεδούχοι εμφανίζονται φέτος αρκετά σκληροί στην έδρα τους, καθώς σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχουν γνωρίσει τη γέυση της ήττα μετρώντας τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Ο τεχνικός των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς τις τελευταίες ημέρες δοκίμασε στις προπονήσεις αρκετά πράγματα στις προπονήσεις, με τις τελικές του επιλογές ωστόσο να μην προκαλούν έκπληξη.Το μοναδικό “ερωτηματικό” του Πορτογάλου ήταν στη θέση του τραυματία, Ντάνιελ Ποντένσε. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στο αρχικό σχήμα αντί του ταλαντούχου εξτρέμ θα βρεθεί ο Μπενζιά, με τον Αλγερινό να κερδίζει όπως φαίνεται τη μάχη έναντι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει κανονικά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς κρίνει πως ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνισθεί ολόκληρο 90λεπτο.

Από εκεί και πέρα οι “Ερυθρόλευκοι” στις υπόλοιπες θέσεις δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουν άλλες εκπλήξεις. Σα στο τέρμα, Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας στα άκρα της άμυνας, Σεμέδο και Μπα στόπερ, Μπουχαλάκης και Καμαρά στον άξονα, Μασούρας αριστερά, Βαλμπουενά αριστερά και Ελ Αραμπί μπροστά από τον Μπενζιά.

Εκτός έμειναν λόγω ενοχλήσεων οι Αβραάμ και Τοροσίδης, οι τραυματίες Ποντένσε και Μπρούνο, καθώς και οι ανέτοιμοι Γκιγέρμε, Σουντανί και Φορτούνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments