Αθλητισμός

Τσάβι Ρόκα: “Έκλεισε” Νάγκι και Ανουάρ, “φουλάρει” για τρίτη μεταγραφή

Τσάβι Ρόκα: “Έκλεισε” Νάγκι και Ανουάρ, “φουλάρει” για τρίτη μεταγραφή
Τσάβι Ρόκα: Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού καλύπτει τις απαιτήσεις του Γιώργου Δώνη φέρνοντας του άμεσα δύο ποδοσφαιριστές στις θέσεις που το "Τριφύλλι" έχει ανάγκη.

Τσάβι Ρόκα: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των “Πράσινων” προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Ο τεχνικός διευθυντής του “Τριφυλλιού”, Τσάβι Ρόκα φαίνεται πως έχει καταλήξει σε συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων δύο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Ντομινίκ Νάγκι και Μοχάμεντ Ανουάρ δύο παίκτες που έρχονται ως δανεικοί και αγωνιστικά αναμένεται να καλύψουν τα κενά της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Ο 24χρονος Ντομινίκ Νάγκι από την Λέγκια Βαρσοβίας αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ με έφεση τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Είναι αριστεροπόδαρος και φέτος είχε 19 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Βαρσοβίας. Οι Πολωνοί αναφέρουν πως έχει τεθεί οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι (το συμβόλαιό του λήγει το 2021), αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ακόμη.

Ο Ανουάρ από την άλλη είναι 25 ετών, γεννημένος στην Ισπανία αλλά με ρίζες από το Μαρόκο και είναι διεθνής με την αφρικανική χώρα. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με ικανότητα στο μαρκάρισμα αλλά και στο να προωθεί σωστά το παιχνίδι μπροστά. Έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Βαγιαδολίδ και φέτος μετρά 12 συμμετοχές, αλλά έχει παίξει μόνο ένα 90λεπτο στο Κύπελλο και οι υπόλοιπες παρουσίες του ήταν ολιγόλεπτες στο πρωτάθλημα.

Ο Τσάβι Ρόκα μετά την ολοκλήρωση των δύο παραπάνω μεταγραφών αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση και ενός επιθετικού. Ο Γιώργος Δώνης στην έκθεσή του έχει τονίσει πως ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από έναν ποδοσφαιριστή που να έχει έφεση στο σκοράρισμα, καθώς το τελευταίο διάστημα η επιθετική δυστοκία έχει κάνει έντονη την εμφάνισή της στο “Τριφύλλι”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments