Ελλάδα

Εξάρχεια: Σε εξέλιξη νέα αστυνομική επιχείρηση

Εξάρχεια: Σε εξέλιξη νέα αστυνομική επιχείρηση
Εξάρχεια: Την Πέμπτη οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα, εκ των οποίων οι 3 για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Εξάρχεια: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, νέα εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων. Αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής, αλλά και ομάδες της ΟΠΚΕ, κάνουν ελέγχους με βάση το νέο επιχειρησιακό σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας. Ανάλογη αστυνομική επιχείρηση έγιναν την Πέμπτη και την Παρασκευή στην περιοχή των Εξαρχείων.

Στην επιχείρηση αυτή μετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες ενώ την Πέμπτη έγιναν πέντε συλλήψεις από την υποδιεύθυνση δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα, εκ των οποίων οι 3 για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, 1 για διάρρηξη και οι 8 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί της ομάδας «Δράση» στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Μπενάκη, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω διαρρήκτη από την Αλγερία την ώρα που είχε ανοίξει ένα αυτοκίνητο.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί, πως ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης δέχτηκε επίθεση με στόχο το αυτοκίνητο του γιου του έξω από το σπίτι της οικογένειας στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η επίθεση έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη θέση με την ειδική διαγράμμιση μπροστά στο σπίτι στα Εξάρχεια.  Ωστόσο δεν έλειπε τίποτα από το εσωτερικό του κατεστραμμένου αυτοκίνητου γεγονός που αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας.

Από τον Αύγουστο η μόνιμη φρουρά αποσύρθηκε με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Χρέη φύλαξης επιτελεί περιπολία της ΕΛΑΣ με μοτοσυκλέτα. Σε υπόμνημα που στέλνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ επισημαίνει ότι τα μέτρα φύλαξης είναι ελλιπή, αφού ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί μια επίθεση είναι να συμπέσει από σύμπτωση με την περιπολία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments