Ελλάδα

Φρόσω Κυριακού: Το “κορίτσι” του Παντελίδη πήρε πτυχίο

Φρόσω Κυριακού: Το “κορίτσι” του Παντελίδη πήρε πτυχίο
Η Φρόσω Κυριακού πήρε το πτυχίο της από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημιου.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό πριν από τέσσερα χρόνια, ως η συνοδηγός στο τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Η 25χρονη σήμερα Φρόσω Κυριακού γλίτωσε από θαύμα, βγαίνοντας σχεδόν αλώβητη μέσα από τις λαμαρίνες του πολυτελούς τζιπ. Η νεαρή κοπέλα μπορεί να χαμογελά ξανά και να κοιτά τη ζωή της με αισιοδοξία. Πριν από μερικές ημέρες πήρε το πτυχίο της από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στο πλευρό της βρισκόταν μια κολλητή της φίλη, που θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της στα social media, αλλά και ο νέος της σύντροφος. Η Φρόσω Κυριακού αποφάσισε να κάνει restart και στα προσωπικά της, καθώς χώρισε από τον μπασκετμπολίστα Φώτη Βασιλόπουλο, με τον οποίο ήταν μαζί περίπου 2,5 χρόνια, ωστόσο δεν έμεινε για πολύ καιρό μόνη.

Στην τελική ευθεία οι αγωγές

Και μπορεί οι πληγές στο σώμα να έκλεισαν για την Φρόσω Κυριακού, ωστόσο στη ψυχή παραμένουν ανοιχτές. Από το μυαλό της περνούν συνεχώς οι εικόνες από εκείνο το βράδυ, της 18ης Φεβρουαρίου2016, όταν ανετράπη το τζιπ που οδηγούσε ο Παντελίδης, σύμφωνα με το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων, σε μια στροφή της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κατατεθούν οι αγωγές, τόσο από την Φρόσω Κυριακού, όσο και από την Μίνα Αρναούτη, το δεύτερο κορίτσι που επέβαινε στο αυτοκίνητο και που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε 15 (!) χειρουργεία. Με την κίνηση αυτή οι δύο κοπέλες θα αξιώσουν αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού, για τη ψυχική οδύνη, αλλά και για τα τραύματα που αποκόμισαν εκείνο το βράδυ.

Σε περιπτώσεις τροχαίων δυστυχημάτων, εφ΄ όσον το δικαστήριο κρίνει υπαίτιο τον οδηγό, τότε η ασφαλιστική εταιρεία αποζημιώνει τους επιβαίνοντες, ωστόσο στη συνέχεια ζητάει το ποσό να καταβληθεί από την οικογένεια, εφ’ όσον έκανε αποδοχή κληρονομιάς. Κάτι που θα προκαλέσει νέο κύκλο αντιπαράθεσης με την οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή, η οποία ποτέ δεν αποδέχθηκε ότι οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments