Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [12/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [12/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (12/1/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (11/1/20)

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Αιγόκερω. Εκεί συντροφεύει τους Δία, Ερμή, Κρόνο και Πλούτωνα!

Απίστευτη παρέα αυτή η πολυαστρία. Αυτό που απαιτεί από εσάς, είναι να δίνετε περισσότερη προσοχή και να πράττετε το ορθό. Είναι η ιδανική περίοδος για να θέσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας!

Επικρατεί κάποια ένταση στο περιβάλλον, εξαιτίας της Συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Διατηρήστε την επικέντρωσή σας σε όσα θεωρείτε σημαντικά. Αλλά η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, γι’ αυτό στρέφεστε προς όσα σας κάνουν πιο χαρούμενους!

Την Κυριακή θα έχετε αρκετή ενέργεια ώστε να εκπληρώσετε τα σχέδια για τη μέρα. Επίσης, θα προετοιμαστείτε για κάποιες από τις σημαντικότερες υποχρεώσεις σας την εβδομάδα που έρχεται. Σήμερα θα είναι σημαντικό να είστε σταθεροί σε όσα λέτε και κάνετε. Αν ενεργήσετε επιπόλαια, μπορεί να προκληθούν ανεπιθύμητα προβλήματα για τις επόμενες επτά ημέρες. Την Κυριακή μπορεί να θελήσετε να σκεφτείτε τι θα κάνετε, σχετικά με συζητήσεις ή εργασίες με οικονομικά έγγραφα που θα έχετε μέσα στην εβδομάδα.

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με την επίλυση προβλημάτων που αφορούν το νοικοκυριό σας ή άλλη ιδιοκτησία σας. Το πιθανότερο είναι ότι αυτά θα εξελιχθούν ανεξάρτητα από εσάς, ενώ μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις και νέα προβλήματα. Η Κυριακή είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις, ακόμη και την τελευταία στιγμή. Τα αποτελέσματα των συζητήσεων που θα κάνετε σήμερα με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου και των Διδύμων θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για οικονομικές δραστηριότητες ή κέρδη, ιδιαίτερα για τις γυναίκες νεαρής ηλικίας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με άγνωστα άτομα ή ανθρώπους με δύσκολο χαρακτήρα… Δεν θα μπορείτε να δείξετε υπομονή και κατανόηση στις ιδιοτροπίες τους. Την Κυριακή να προσέξετε τυχόν προβλήματα υγείας και να μην σταματήσετε κάποια θεραπεία που έχετε ξεκινήσει. Οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου, θα είναι σύνθετες και απρόβλεπτες. Και αυτό θα είναι ιδιαίτερα αισθητό στις ερωτικές σας σχέσεις.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Κυριακή μπορεί να σας συναρπάσει με συναντήσεις και εμπειρίες – κυρίως με γυναίκες – ανεξάρτητα από το δικό σας φύλο. Σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά, μέσω των προσπαθειών σας ή πραγμάτων που θα δεσμευτείτε να κάνετε. Να περιμένετε μια συζήτηση ή συνάντηση με μια γυναίκα, που θα σας βοηθήσει να βιώσετε την επιτυχία ή άλλα ευχάριστα γεγονότα τις επόμενες μέρες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα μπορεί να λυπηθείτε από δυσάρεστα νέα, που σχετίζονται με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο. Η σχέση σας με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα απαιτήσει να δείξετε υπομονή και κατανόηση για τις απόψεις και τις επιθυμίες τους. Σήμερα θα έχετε λίγο χρόνο να διαθέσετε στον εαυτό σας… Αλλά θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πολλά καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα χρειαστεί να περάσετε περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες με παιδιά, ειδικά με το δικό σας – αν έχετε. Η μέρα υποδεικνύει την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων, αθλητικές ή δημιουργικές δραστηριότητες. Θα είναι ευνοϊκή για να δουλέψετε με παιδιά και άτομα νεαρής ηλικίας, είτε για να συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με αυτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments