Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Λύνεται το οικονομικό και μετακομίζει στην Ιταλία

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Λύνεται το οικονομικό και μετακομίζει στην Ιταλία
Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Τον 23χρονο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού θέλει διακαώς η Νάπολι. Τι συμβαίνει με το οικονομικό.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Να κάνει δικό της τον ταλαντούχο αριστερό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού θέλει η Νάπολι, η οποία για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να βγάλει μερικά εκατομμύρια από τα ταμεία της. Τις τελευταίες ημέρες όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Ιταλούς  να ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ωστόσο, αν και τον έχουν στη μεταγραφική λίστα τους, μέχρι στιγμής δεν έχουν χτυπήσει την πόρτα των Πειραιωτών με κάποια επίσημη προσφορά.

Βέβαια, η μεταγραφική περίοδος έχει ακόμα αρκετές μέρες για να ολοκληρωθεί. Οπότε τίποτα δεν αποκλείεται. 

Το σημαντικό είναι οι δύο ομάδες να τα βρουν στο οικονομικό, αφού για να προχωρήσει η υπόθεση του Τσιμίκα οι Ναπολιτάνοι θα πρέπει να δώσουν πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα, με την “Sportday” ο ιταλικός σύλλογος μπορεί να διαθέσει το ποσό αυτό, εφόσον φυσικά αποφασίσει να πάρει τον παίκτη τώρα τον Ιανουάριο. Υπενθυμίζεται, πως ο νεαρός μπακ έχει εξαιρετική παρουσία φέτος με την “ερυθρόλευκη” φανέλα. Μάλιστα, είναι βασικός και αναντικατάστατος στο ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς έχοντας τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε σχέση με άλλους συμπαίκτες του.

Επίσης, 0 23χρονος πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε όλα τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League.

Σημειώνεται, πως με το θέμα της πιθανής μεταγραφής του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στη Νάπολι ασχολήθηκε και η εφημερίδα “Corriere dello Sport”. Σύμφωνα με το σχετικό ιταλικό δημοσίευμα, η Νάπολι αναζητά λύσεις στην αριστερή πλευρά καθώς σε αυτή τη θέση έχει μόνο τον Μάριο Ρούι. «Ο Τσιμίκας θα είναι τον Μάιο 24 ετών, κοστίζει περίπου έξι εκατομμύρια, έχει νικήσει τον Κούτρη -στον ανταγωνισμό- και παραμένει στη λίστα του Μαουρίσιο Μικέλι, μάνατζερ της Νάπολι…», αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα και τονίζει ότι τους Ιταλούς απασχολεί και η περίπτωση του 33χρονου, Γιαν Βερτόνγκεν, ο οποίος ανήκει στην Τότεναμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments