Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Νέα ιταλικά δημοσιεύματα για Νάπολι

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Νέα ιταλικά δημοσιεύματα για Νάπολι
Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Έτοιμη να επιστρέψει με νέα πρόταση για την απόκτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού παρουσιάζεται η Νάπολι.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι, η οποία θέλει να ενισχυθεί καθώς τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα την έχουν θέσει εκτός στόχων.

Οι «παρτενοπέι» έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς μπακ του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να μην τον παραχωρούν με λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ. Το σαββατοκύριακο υπήρξε έντονη φημολογία στην Ιταλία, πως η Νάπολι θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά, η οποία αναμενόταν θα ξεπερνάει το συγκεκριμένο ποσό.

Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», ο Έλληνας άσος τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με το μέλλον του και δεν έχει συζητήσει για το συγκεκριμένο θέμα με τους συμπαίκτες του.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης, δήλωσε στην ιστοσελίδα «Calcio Napoli 24»: «Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Νάπολι, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω ή να επιβεβαιώσω επαφές με τον σύλλογο. Ο Τσιμίκας είναι ένας παίκτης με πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments