Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά: Αυξάνονται οι “μνηστήρες” για τον μέσο του Ολυμπιακού

Μαντί Καμαρά: Αυξάνονται οι “μνηστήρες” για τον μέσο του Ολυμπιακού
Μαντί Καμαρά: Ο Αφρικανός έχει προκαλέσει "παροξυσμό" στη μεταγραφική αγορά προσελκύοντας όλο και περισσότερες ομάδες, με μερικές εξ αυτών να ετοιμάζονται να προσφέρουν "γενναίες" προτάσεις στους "Ερυθρόλευκους".

Μαντί Καμαρά: Οι μετοχές του 22χρονου μέσου έχουν πιάσει… ταβάνι στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο Αφρικανός αν και τη φετινή σεζόν δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε από τον Πέδρο Μαρτίνς, εντούτοις έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη φήμη του αναγκάζοντας όλο και περισσότερες ομάδες από τα προηγμένα πρωταθλήματα του εξωτερικού να ενδιαφερθούν σοβαρά για εκείνον.

Η φημολογία καθημερινά όλο και επεκτείνεται, με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να μπαίνει στις μεταγραφικές λίστες ομάδων από την Αγγλία, την Γερμανία και την Γαλλία. Το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερη αναφορά στο όνομα του Μαντί Καμαρά γίνεται από τον αγγλικό Τύπο, με τις φήμες να εμπλέκουν την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την υπόθεση. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, οι νεοφώτιστοι αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να κινηθούν επίσημα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Αφρικανού ποδοσφαιριστή, προτείνοντας στον Ολυμπιακό ένα όπως φημολογείται αξιοσέβαστο ποσό.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Καμαρά ωστόσο παραμένουν “ζεστοί” και άλλοι σύλλογοι. Ένας ακόμη μνηστήρας, η Μαρσέιγ αναφέρεται πως είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στους Πειραιώτες, με τον “ερυθρόλευκο” σύλλογο να διατηρεί στάση αναμονής περιμένοντας πρόταση μεγαλύτερη των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Η απουσία του Γκιγιέρμε από το βασικό σχήμα τις τελευταίες εβδομάδες λόγω τραυματισμού έχει δώσει τη δυνατότητα στον Καμαρά να ξεδιπλώσει τις αρετές του. Όντας στο πλάι του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο 22χρονος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα αυτή του Σαββάτου κόντρα στη Λαμία, εκεί όπου ο Ολυμπιακός πέρασε… ανεμικά επικρατώντας της αντιπάλου του με το ευρύ 4-0.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments