Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: «Δεν θέλουμε ματς στα χαρτια»

ΠΑΟΚ: «Δεν θέλουμε ματς στα χαρτια»
ΠΑΟΚ: Οι πρωταθλητές ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να κάνουν καμία κίνηση για να πάρουν εκτός γηπέδου τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι με τον Άρη.

ΠΑΟΚ: Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η FIFA τιμώρησε με μεταγραφικό ban τον Άρη για ένα χρέος που τρέχει πίσω στο 2012. Η πρώτη αντίδραση των “κιτρινόμαυρων” ήταν ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Ωστόσο με νέα ενημέρωση η FIFA ξεκαθάρισε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ότι δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο. Εκτός αν τακτοποιήσει τις οφειλές που έχει.

Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μεγάλο μπέρδεμα στο πρωτάθλημα. Ο Φλοριάν Ντουρμισάϊ αποκτήθηκε από τον Άρη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα, έκανε το ντεμπούτο του στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε μια κουβέντα για τον αν μπορούν οι πρωταθλητές να επικαλεστούν αντικανονική συμμετοχή.

Δεν κάνει καμία ενέργεια ο ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, μιλώντας μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή ανέφεραν πως δεν θα ασχοληθούν με την συγκεκριμένη περίπτωση ώστε να διεκδικήσουν στα δικαστήρια τη νίκη. Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν αποτελέσματα στα χαρτιά και μεταξύ άλλων θα ήταν άδικο και για τον αντίπαλο αφού κέρδισε μέσα στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Τούμπα πιστεύουν ότι έχασαν ένα πρωτάθλημα εκτός γηπέδου και δεν θα ήθελαν να είναι πρωταγωνιστές σε μια τέτοια ιστορία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments