Ελλάδα

Λάρισα: 50χρονη “βούτηξε” στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Λάρισα: 50χρονη “βούτηξε” στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας
Λάρισα: Ακαριαίος ο θάνατος της 50χρονης, η οποία έπεσε από μπαλκόνι 5ου ορόφου πολυκατοικίας.

Λάρισα: Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η ημέρα για τους κατοίκους της πόλης της Θεσσαλίας και πολύ περισσότερο για τους κατοίκους της οδού Τζαβέλλα στη Λάρισα. Το πρωί οι περαστικοί έγιναν μάρτυρες μιας αποκρουστικής εικόνας, η οποία προκαλεί σοκ. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, μια γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της στον 5ο όροφο πολυκατοικίας.

Ο θάνατος της 50χρονης γυναίκας ήρθε ακαριαία, με το νεκρό σώμα της να κείτεται στον δρόμο την ώρα που οι γείτονές της ξυπνούσαν για να πάνε στις δουλειές τους. Η εικόνα του πτώματος προκάλεσε σοκ, με τους κατοίκους της περιοχής να καλούν άμεσα το ΕΚΑΒ, με τους νοσηλευτές να διαπιστώνουν από κοντά τον ακαριαίο θάνατο της γυναίκας.

Η πτώση της από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με το πιθανότερο σενάριο να μιλά για αυτοκτονία. Εκτός του ΕΚΑΒ στο σημείο έσπευσαν και οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνα για το ποια ήταν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν την 50χρονη σε αυτή την απόφαση. Τέλος το πτώμα της γυναίκας θα εξετάσει και ιατροδικαστής. Οι γείτονες της άτυχης γυναίκας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μη πιστεύοντας στα μάτια τους την αποτρόπαια πράξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments