Video

Πάρης Σκαρτσολιάς: Ερωτευμένος ο πρωταγωνιστής του Καφέ της Χαράς

Πάρης Σκαρτσολιάς: Ερωτευμένος ο πρωταγωνιστής του Καφέ της Χαράς
Πάρης Σκαρτσολιάς: Ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα.

Πάρης Σκαρτσολιάς: Ο ηθοποιός βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του. Μία με την επιστροφή του Καφέ της Χαράς αλλά και με όλα όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή. Ο Μάνος του «Καφέ της Χαράς» είναι ερωτευμένος! Ο ηθοποιός γνωρίζει επιτυχία με το σίκουελ της σειράς ενώ και τα προσωπικά του πάνε καλά καθώς είναι πολύ ευτυχισμένος.

«Ο Πάρης στην πραγματική του ζωή είναι ερωτευμένος με ένα κορίτσι εκτός χώρου. Δεν θα πούμε όνομα. Είναι μαζί γύρω στους έξι μήνες, είναι πάρα πολύ καλά. Μένουν και μαζί μερικές μέρες τις εβδομάδας. Έχει ο καθένας το δικό του σπίτι ακόμα. Πηγαίνουν πολύ θέατρο μαζί και πολύ Εξάρχεια», δήλωσε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Το πρωινό».

Ο ρόλος του στη σειρά

Ο Μάνος Πώποτας (Πάρης Σκαρτσολιάς), πάλαι ποτέ Μανωλάκης, έχοντας τελειώσει γεωπόνος, έχει αναλάβει τη διαχείριση των κτημάτων και συνολικά την περιουσία του πατέρα του Περίανδρου Πώποτα. Είναι σε σχέση με τη νεαρή γιατρό της περιοχής και η έλευση της Βάλιας θα αναστατώσει τη ζωή του.

Ποιος είναι ο Πάρης Σκαρτσολιάς

Ορόσημο για την καριέρα του αποτέλεσε η σειρά ”Το Καφέ της Χαράς” τις σεζόν 2003-2006, ως το παιδί του πρωταγωνιστή της σειράς. Όταν ενηλικιώθηκε, σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Βεάκη, συμμετέχοντας στην πορεία σε επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις, καθώς και στην τηλεοπτική σειρά ”Ταμάμ”. Εκτός από την υποκριτική, ο Σκαρτσολιάς έχει ασκήσει και το επάγγελμα του μουσικού, έχοντας σπουδάσει σε ΙΕΚ της Αθήνας, ως μουσικός παραγωγός.

Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με τον συμπρωταγωνιστή του από το ”Ταμάμ”, Γιάννη Χατζηγεωργίου, δημιουργώντας το συγκρότημά τους “MineTrap”, το οποίο αποτελείται από άλλα πέντε μέλη και παίζουν alternative rock μουσική. Τέλος, έχει ανεβάσει μουσικά βίντεο στο Youtube στο κανάλι ”Αδιόρθωτοι”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments