Video

Τάσος Τρύφωνος: Όταν πλήρωσε το ταξί στον προπονητή της Τσέλσι

Τάσος Τρύφωνος: Όταν  πλήρωσε το ταξί στον προπονητή της Τσέλσι
Τάσος Τρύφωνος: Μια απίστευτη συνάντηση που είχε πριν χρόνια με τον προπονητή της Τσέλσι αποκάλυψε στο τελευταίο επεισόδιο του πιο Αδύναμου Κρίκου

Τάσος Τρύφωνος: Είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη του viral. Είναι από εκείνους που δεν διστάζουν να “τσαλακωθούν” μπροστά στην κάμερα αλλά και από εκείνους που κρατούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο παρουσιαστής του Πιο Αδύναμου Κρίκου  κουβαλά πίσω του  μια πολύ σπουδαία πορεία, που περνά από τα κορυφαία ελληνικά ΜΜΕ, τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης και των περιοδικών και καταλήγει στις πιο επιτυχημένες εκπομπές του ΡΙΚ καθώς και του Love FM Κύπρου.

Ξεκίνησε αρχικά στην τηλεόραση το 1998, στο Κάτσε καλά του ΑΝΤ1 με την Άννα Δρούζα και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, και μετά στο Privé στο Mega με την Έλενα Κατρίτση. Το ραδιόφωνο ήρθε πολύ πιο μετά, το 2003, και το 2005 ανέλαβε διευθυντής του Love Radio. Από την Αθήνα έφυγε το 2012 μετά από 18 χρόνια αλλά επέστρεψε ως παρουσιαστής σε ένα από πλέον θρυλικά τηλεπαιχνίδια γνώσεων, τον πιο Αδύναμο Κρίκο.

Στο επεισόδιο της Κυριακής ο Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε στους παίκτες ένα περιστατικό που είχε το 2005 όταν βρέθηκε στην Αγγλία και μπήκε στο ίδιο ταξί με τον σημερινό προπονητή της Τσέλσι Φράνκ Λάμπαρντ, ο οποίος ήταν και παίκτης της ομάδας, του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Οι παίκτες έμειναν άφωνοι όταν ο Τάσος Τρύφωνος τους αποκάλυψε ότι δεν αναγνώρισε τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments