Ζώδια

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για τη Δευτέρα [13/01/20]

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για τη Δευτέρα [13/01/20]
Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για όλους Δευτέρα [13/01/20].

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για όλους σήμερα, Δευτέρα (13/01/20).

Κριός

Μπορεί να παρερμηνεύσεις την αδυναμία του αγαπημένου σου να καταλάβει κάτι που επιθυμείς να κάνεις, σαν απροθυμία από μεριάς του να συμφωνήσει. Είναι επίσης πιθανό ότι δεν του δίνεις την ευκαιρία να βγάλει άκρη, από τα λεγόμενά σου.

Αν αυτό που σ’ ενδιαφέρει μπορεί να έχει σχέση με τα χρήματα, δίνοντας στο ταίρι σου την ευκαιρία ν’ απορροφήσει και να καταλάβει, τι θα μπορούσε να κάνει ώστε ν’ ανταποκριθεί…θα νιώσεις ευγνωμοσύνη.

Ταύρος

Η συναισθηματική αντοχή σου, έχει δυνατή ώθηση αυτή τη στιγμή. Αυτό θα μπορούσε να είναι βολικό αν συναντήσεις μια ερωτική πρόκληση, που συνήθως αργούσες να αντιδράσεις παλαιότερα.

Αυτό που μπορεί να φαινόταν τρομακτικό στο παρελθόν θα μπορούσε τώρα να θεωρηθεί σαν μια προσωρινή βροχούλα.

Είσαι έτοιμη να γίνεις πιο τολμηρή με τα ερωτικά σου θέματα – και αυτό το διάστημα, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Δίδυμοι

Ακόμη και αν δημιουργηθεί ξαφνικά ένα εμπόδιο σε μια ερωτική σου επιτυχία, σύντομα θα αποκτήσεις μια εικόνα για το πώς έχεις ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο…. που θα μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε αντιληπτό πισωγύρισμα, να φαίνεται άσχετο. Αυτό που ίσως δεν είχε νόημα πρόσφατα στα ερωτικά σου, θα αρχίσει τώρα να έχει νόημα. Και φαίνεται πως αισθάνεσαι ανακουφισμένη, γι’ αυτό που ανακαλύπτεις.

Καρκίνος

Υπάρχουν καινούργιες ερωτικές δυνατότητες και υποστηρίζεσαι κοσμικά για να τις εντοπίσεις. Φαίνεται πως το σύμπαν θέλει να απολαύσεις ευχάριστες και βαθιές συναντήσεις για να αντισταθμίσεις την εστίαση σε θέματα σπιτιού και σταδιοδρομίας. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, οι ευχάριστες και ενθουσιώδεις συναντήσεις είναι πιο κοντά ή πιο διαθέσιμες από ό, τι νομίζεις.

Λέων

Κάτι που αφορά τα ερωτικά σου ή τη σχέση σου, μπορεί να φαίνεται πως γίνεται όλο και πιο ανεξέλεγκτο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πάρεις τα ηνία και να αξιοποιήσεις ό,τι αντιφατικό ή σποραδικό έχει εμφανιστεί πρόσφατα στη σχέση σου. Κάποια ήπια καθοδήγηση από μεριάς σου, μπορεί να μεταφέρει ό, τι είχε παγώσει, σε πιο ήρεμα και ζεστά νερά.

Παρθένος

Έχεις την κοσμική υποστήριξη να πάρεις τα πάνω σου…και η ερωτική σου ζωή, είναι ο ιδανικός χώρος για να το εφαρμόσεις. Ενώ είχες τους λόγους σου να νιώθεις υποτιμημένη στο παρελθόν, τώρα μια ακτίνα ελπίδας εμφανίζεται. Ένα μέλλον γεμάτο αυτοπεποίθηση περιμένει εσένα και το ταίρι σου…. και αν απαγκιστρωθείς από τις συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος, θα σε πλησιάσει γρηγορότερα.

Ζυγός

Πόσο πολύ θέλεις να φτιάξεις το σκηνικό για ένα ερωτικό σου θέμα? Μπορεί να πιστεύεις πως πρέπει να προχωρήσεις κατά γράμμα σύμφωνα με το πλάνο σου, αλλά οι τρέχουσες ερωτικές συνθήκες, είναι τόσο καλές όσο χρειάζονται να είναι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθείς ήρεμα να κάνεις μια κίνηση που θα μπορούσε να έχει ευχάριστα θετικές συνέπειες. Δεν υπάρχει πραγματικά χρόνος όπως το παρόν, για να υιοθετήσεις το μότο «carpe diem» στο όνομα της αγάπης!

Σκορπιός

Μπορεί ο τρόπος που μια θετική εξέλιξη έξω από την ερωτική σου σφαίρα να έχει επίδραση στην αυτοπεποίθησή σου, που ενισχύει τις ερωτικές σου προοπτικές αυτή τη στιγμή. Μπορεί η άνεση, η ασφάλεια ή και τα δύο…. που υπερβαίνουν με υπέροχο τρόπο την ερωτική σου ζωή, να σε κάνουν να νιώθεις πιο τολμηρή. Και να είσαι σίγουρη, πως οι παθιασμένες σου προσπάθειες θα έχουν ανταμοιβή.

Τοξότης

Το παρελθόν ή, ιδιαίτερα, η συναισθηματική του όψη θα μπορούσε να σου προκαλέσει σκέψεις και συναισθήματα που έχουν βαθιά επίδραση στο παρόν. Αν γνωρίζεις κάποιον ή κάτι με τον οποίο είσαι κολλημένη, τότε ίσως να είναι καιρός να αντιμετωπίσεις το γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να συνεχίσει να έχει τέτοια εξέχουσα θέση στην καρδιά σου. Μπορεί να υπάρχει κάποιος σπουδαίος λόγος που εστιάζεις σ’ αυτή την παλιά ιστορία….όμως αυτό δεν πρέπει να γίνει η αιτία, να μην προχωρήσεις μπροστά.

Αιγόκερως

Ίσως για ένα διάστημα ένιωθες πως ήσουν στο παρασκήνιο της ζωής του αγαπημένου σου. Τώρα όμως θα βγεις στο προσκήνιο. Οι μοναδικές σου παρατηρήσεις και οι ιδέες σου για τις αλλαγές που βιώνει σ’ ένα τομέα της ζωής του το ταίρι σου, θα τον βοηθήσουν πολύ. Η απομάκρυνση, μπορεί να μεγάλωσε το πάθος και τον έρωτά σας….και ο καινούργιος τρόπος της κοινής σας συνεργασίας, θα κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά, την δουλειά των ονείρων σας.

Υδροχόος

Αν είχες παραιτηθεί από την ερωτική ανάπτυξη της σχέσης σου επειδή σου απορροφούσε περισσότερο χρόνο ή ενέργεια απ’ αυτή που επιθυμούσες, τότε σε περιμένουν εκπλήξεις. Μπορεί βέβαια να χρειαστεί ν’ αλλάξεις κάποια από τα σχέδιά σου ξαφνικά ή με μια μικρή ίσως προειδοποίηση. Όμως ο ανανεωμένος ενθουσιασμός σου από το αποτέλεσμα, θ’ αντισταθμίσει τις μικρές δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίσεις!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ιχθύες

Μπορεί να έχεις καταβάλλει Ηράκλεια προσπάθεια πρόσφατα για να αφήσεις πίσω σου κάποια κομμάτια του παρελθόντος, αλλά υπάρχει κάτι πολύτιμο που θα κερδίσεις από τη σύγκριση των σημερινών συνθηκών…. με ορισμένες που αντιμετώπισες στο παρελθόν. Μήπως οφείλεται σε ένα πρόσωπο από τα παλιά, που εμφανίστηκε ξανά? Με λίγη φαντασία και ενεργητικότητα, το παρόν, μπορεί να επωφεληθεί από το παρελθόν σου, με κάποιο τρόπο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments