Αθλητισμός

Ντομινίκ Νάγκι: Σήμερα οι υπογραφές – Πάει και για τρίτη μεταγραφή το “Τριφύλλι”

Ντομινίκ Νάγκι: Σήμερα οι υπογραφές – Πάει και για τρίτη μεταγραφή το “Τριφύλλι”
Ντομινίκ Νάγκι: Η ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, καθώς μετά τον Ανουάρ οι "Πράσινοι" αναμένεται σήμερα να επισημοποιήσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ντομινίκ Νάγκι.

Ντομινίκ Νάγκι: Σε εγρήγορση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο τεχνικός διευθυντής του “Τριφυλλιού”, Τσάβι Ρόκα , με τον Καταλανό να “τρέχει” να καλύψει τα κενά στο ρόστερ της ομάδας, τα οποία έχει αναφέρει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης. Οι “Πράσινοι” χθες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Μοχάμεντ Ανουάρ, με τον Μαροκινό να είναι η πρώτη προσθήκη της ομάδας κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στον Παναθηναϊκό αναμένεται σήμερα να βρεθεί στα γραφεία του συλλόγου και το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα, προκειμένου να επισφραγίσει τη συμφωνία του με την ομάδα. Ο λόγος για τον Ντομινίκ Νάγκι, με τον Ούγγρο να έρχεται με την μορφή δανεισμού από τη Λέγκια Βαρσοβίας καλύπτοντας τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Ο 25χρονος άσσος θα αγωνιστεί στο “Τριφύλλι” μέχρι το τέλος της σεζόν με την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του να είναι τοποθετημένη στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι δύο παραπάνω μεταγραφές δεν αποκλείεται να συνοδευτούν και από ακόμη μία, με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναικού, Τσάβι Ρόκα να εξετάζει από εδώ και στο εξής και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου λύσεις για την επίθεση. Στον Παναθηναικό από το ξεκίνημα της σεζόν είναι εμφανές το επιθετικό πρόβλημα, καθώς ο  Μακέντα δεν πραγματοποιεί τα περσινά κατορθώματα, ενώ μετά τον Ιταλό υπάρχει το επιθετικό… χάος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments