Ειδήσεις

Κωσταντίνος Τσιμίκας: Ο Γκουλάμ ρυθμίζει τη μεταγραφή του στη Νάπολι

Κωσταντίνος Τσιμίκας: Ο Γκουλάμ ρυθμίζει τη μεταγραφή του στη Νάπολι
Κωσταντίνος Τσιμίκας: Η Νάπολι ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 23χρονου αμυντικού.

Κωσταντίνος Τσιμίκας: Με την μεταγραφική περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ολοένα και “φουντώνουν” τα σενάρια που θέλουν τη Νάπολι να κινείται για την απόκτηση του αμυντικού του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου Τσιμίκα. Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας έχει καταφέρει να προσελκύσει αρκετούς “μνηστήρες”, με τις επιδόσεις του να τον κατατάσσουν και όχι άδικα στους καλύτερους της γενιάς του. Οι “Ερυθρόλευκοι” βλέπουν την επιμονή του Πέδρο Μαρτίνς το καλοκαίρι να πιάνει… τόπο, με τον Τσιμίκα να αποτελεί βασικό “γρανάζι” της ομάδας στη φετινή προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 23χρονος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φιγουράρει ως νούμερο ένας στόχος της ιταλικής Νάπολι, με τους “Παρτενοπέι” μάλιστα να ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες για την αγορά των δικαιωμάτων του κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Όπως τονίζεται, ο προπονητής του ιταλικού συλλόγου, Τζενάρο Γκατούζο έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στη διοίκηση προκειμένου εκείνη με τη σειρά της να προβεί σε συνομιλίες με τον Ολυμπιακό για την μεταφορά του παίκτη στον ιταλικό Νότο.

Βέβαια, όλα αυτά θα εξαρτηθούν από το ποδοσφαιρικό μέλλον του Φαουζί Γκουλάμ, με τον έμπειρο μπακ της Νάπολι να βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Γαλλία. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Νάπολι ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση, η οποία ωστόσο δεν υπερβαίνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αξιώνουν οι “Ερυθρόλευκοι” προκειμένου να πουν το “ναι” στην πώληση του Τσιμίκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments