Διεθνή

Κίνα: Τεράστια τρύπα “κατάπιε” λεωφορείο – Έξι νεκροί και τραυματίες [vid]

Κίνα: Τεράστια τρύπα “κατάπιε” λεωφορείο – Έξι νεκροί και τραυματίες [vid]
Κίνα: Μια γιγαντιαία τρύπα άνοιξε ξαφνικά σε πολυσύχναστο δρόμο της μεγαλούπολης Σινίνγκ, σκοτώνοντας έξι άτομα, ενώ άλλοι δέκα αγνοούνται.

Κίνα: Ένα απρόσμενο συμβάν συνέβη σε πολυσύχναστο δρόμο της μεγαλούπολης Σινίνγκ, πρωτεύουσας της επαρχίας Τσίνγκχαε, στο δυτικό τμήμα της Κίνας, όταν ξαφνικά άνοιξε μια τρύπα η οποία κυριολεκτικά “κατάπιε” λεωφορείο γεμάτο επιβάτες, μεταδίδουν κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία κάνουν λόγο για τουλάχιστον έξι νεκρούς και άλλους δέκα αγνοούμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των δέκα αγνοουμένων φαίνεται πως βρίσκεται και μία ανήλικη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις Αρχές. Η άσφαλτος σε δρόμο της Σινίνγκ γεμάτο οχήματα εν κινήσει υποχώρησε χθες Δευτέρα περί τις 17:30 [τοπική ώρα]. Η τρύπα καταβρόχθισε το μισό λεωφορείο, στο οποίο προκλήθηκε έκρηξη, σύμφωνα με την κινεζική δημόσια τηλεόραση CCTV.

Το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων China News Service μετέδωσε σχετικό βίντεο όπου απεικονίζονται περαστικοί που προσπαθούν να αποφύγουν την κοιλότητα που σχηματίστηκε μπροστά σε στάση, με το λεωφορείο πρακτικά κάθετα μέσα στην τρύπα. Οι επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, ενώ διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος, σύμφωνα με το δίκτυο CCTV, το οποίο διευκρίνισε ότι 16 τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται «σε σταθερή κατάσταση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments