Lifestyle

Mάρω Κοντού: Προσπάθησα να κάνω παιδί αλλά δεν μπορούσα

Mάρω Κοντού: Προσπάθησα να κάνω παιδί αλλά δεν μπορούσα
Mάρω Κοντού: Στην τηλεοπτική εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" βρέθηκε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου η γνωστή ηθοποιός μιλώντας "εκ βαθέων".

Mάρω Κοντού: Μία συνέντευξη εκ βαθέων παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή του, Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Δευτέρας  δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι ήξερε πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά, προκαλώντας συγκίνηση. Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε:

«Δεν μπορούσα, όχι δεν έκανα, δεν μπορούσα. Από πολύ νέα το γνώριζα. Βέβαια, περνώντας τα χρόνια, γύρω στα 35 μου, το έψαξα στο εξωτερικό. Πήγα και βρήκα αυτόν που βοήθησε τη Λόρεν να κάνει παιδί, στην Ελβετία. Μου είπε: “Δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, εν αντιθέσει δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο ενώ και κάτι ακόμα, θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά δέκα χρόνια”. Περνούν τα χρόνια και βλέπω ότι και τα δύο είναι καλά έως τώρα. Μου είπε και μια πολύ σημαντική φράση: “Εάν θέλετε, όμως, μπορείτε να υιοθετήσετε και να σας βοηθήσω».

Επίσης, σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν της λείπει το ότι δεν απέκτησε παιδί, η Μάρω Κοντού απάντησε: «Το είχα “φορέσει” τόσο πολύ ότι δεν θα κάνω που απαγόρευσα στον εαυτό μου να το θέλει”, ωστόσο αναφέρθηκε στα ανίψια της.

Η γνωριμία με το άντρα της Αριστείδη Καρύδη Φουκς

Στη συνέχεια η  αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της, δηλώνοντας πως μεγάλωσε χωρίς πατέρα για να εξηγήσει έτσι το λόγο για τον οποίο την τράβηξε ο πρώτος της σύζυγος, ο γνωστός διευθυντής φωτογραφίας Αριστείδης Καρύδης Φουκς.  “Επειδή τα όμοια έλκονται, ο άντρας μου είχε χάσει τη μητέρα του κι εκείνος πολύ μωρό. Εγώ ζητούσα έναν πατέρα κι εκείνος μια μητέρα”, είπε η Μάρω Κοντού, ενώ ύστερα διηγήθηκε με πόσο περιπετειώδη και ξεχωριστό τρόπο έγινε η πρόταση γάμου από τον σύζυγό της, ο οποίος προσποιήθηκε ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας για να τη φέρει κοντά του μετά από καυγά. Χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης και 2 γάμου.

Στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη της δεν δίστασε να αναφερθεί και στο ρόλο που έπαιξε η Αλίκη Βιουγιουκλάκη στο χωρισμό τους με τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς δηλώνοντας:

“Νομίζω ότι δεν έπαιξε ρόλο. Είχαμε λίγο απομακρυνθεί γιατί έβλεπα ότι ήταν φλερτάκιας αλλά δεν ήθελε εγώ να κουνήσω από δίπλα του”, σχολίασε χαρακτηριστικά η Μάρω Κοντού. Έπειτα η ίδια δήλωσε ότι είχε σχέση με γνωστό ηθοποιό που όμως, όπως είπε, δεν αποκάλυψε ποτέ. Όπως ήταν φυσικό για την Μαρω Κοντού μίλησε ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα” Γιώργος Κωνσταντίνου. Με λόγια αγάπης αποκαλώντας την “Μαράκι” δήλωσε ότι  ότι χαίρεται που η Μάρω Κοντού απέδειξε, με τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο θέατρο, ότι τελικά δεν “σκοτώνουν τα άλογα όταν γερνάνε”.

Όπως είπε στην πορεία της συνέντευξή της, μετά την “Ιταλίδα στην Κυψέλη” δεν είχε ξανά  πρόταση από την Φίνος Φιλμ για ταινία και παραξενεύτηκε. Βέβαια συνέχισε την πορεία της στην Καραγιάννης-Καρατζόπουλος. Μετά από πολλά χρόνια σκηνοθέτης της Φίνος της αποκάλυψε ότι ξανθιά σταρ της εταιρείας έθεσε βέτο στην παρουσία της.

 Η σχέση της με την πολιτική

Εν συνεχεία η ηθοποιός  μίλησε για το πέρασμά της από την πολιτική το οποίο της άφησε πικρή γεύση γιατί όπως δήλωσε “δεν είμαι πολιτικός, η πλειοψηφία των πολιτικών φροντίζουν τον εαυτό τους”. Παράλληλα σε άλλο σημείο της συνέντευξή της αναφέρθηκε και στον Κώστα Βουτσά ο οποίος είπε για την ίδια: “Κυρία με Κ κεφαλαίο, όχι ψώνιο, χωρίς βεντεντισμούς, χωρίς εγώ. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην αγαπά τη Μάρω την Κοντού”, τόνισε ο Κώστας Βουτσάς.

Η Μάρω Κοντού αναφέρθηκε και στη σιλουέτα της και πως πολλοί την ρωτούν πως διατηρείται: “Έχω βαρεθεί να ακούω πώς διατηρήστε έτσι κυρία Κοντού”, και εξήγησε ότι περπατά, τρώει από όλα όχι μεγάλες ποσότητες, χορεύει μόνη της στο σπίτι αλλά είναι και το DNA της. Επίσης απέδωσε τη διαύγειά της στη μπιρίμπα, το σταυρόλεξο και τα κείμενα του θεάτρου.

Τέλος, ερωτηθείσα για το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από τη σκηνή είπε χαρακτηριστικά: “Εγώ θέλω να πεθάνω στο κρεβάτι μου», είπε χαρακτηριστικά. «Και από ανακοπή γίνεται;» «Εννοώ ότι δεν σκοπεύω όσο με παίρνουν τα χρόνια να είμαι στη σκηνή. Άντε ένα, δύο χρόνια το πολύ», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments