Video

Αν ήμουν πλούσιος: Η Χριστίνα λέει στον Βρανά πως θέλει να φύγει μαζί του

Αν ήμουν πλούσιος: Η Χριστίνα λέει στον Βρανά πως θέλει να φύγει μαζί του
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (14/01/2020) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Το σχέδιο εναντίον του Βρανά μόλις ξεκίνησε! Η Χριστίνα παριστάνει την ερωτευμένη και του λέει ότι το μόνο που θέλει είναι να φύγει μαζί του. Και οι άλλοι, όμως, τον διαβεβαιώνουν ότι τον έχουν συγχωρήσει και ότι σκοπεύουν να του δώσουν τα λεφτά τους. Μόνο ο Σωτήρης θα τον σκότωνε ευχαρίστως! Στο μεταξύ, η Δάφνη με τον Στρατή σκέφτονται την κοινή τους ζωή, αλλά η Κική είναι αποφασισμένη να τους εμποδίσει. Το ίδιο και ο Αλέξης, που θέλει τη Δάφνη για τον εαυτό του.

Η Ξένια δίνει τον ορό της αλήθειας στον Μάνο και τα πράγματα πάνε πολύ στραβά γι’ αυτόν και τη Σμαράγδα, ενώ η Πέγκυ, που έχει μπει στο κόλπο, τρώγεται με τα ρούχα της. Πώς είναι καλύτερος ο Βρανάς, τελικά; Νεκρός ή ζωντανός; Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στρατής μαθαίνει από τη Φρόσω κάτι που θα τα ανατρέψει όλα: πως η Κική είναι έγκυος.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Αλέξης και η Κική συμφωνούν να βάλουν μπρος το σχέδιό τους που θα δώσει τη χαριστική βολή στη σχέση του Στρατή και της Δάφνης. Μια ψεύτικη εγκυμοσύνη της Κικής, ελπίζουν ότι θα αλλάξει τα συναισθήματα του Στρατή. Ο Βρανάς, με την αμνησία του, εξωθεί στα άκρα τη Μόνικα. Ο Θεοχάρης, η Μυρτώ και η Σμαράγδα έχουν τον ορό της αλήθειας και αποφασίζουν να τον δοκιμάσουν.

Η Σμαράγδα, όμως, υπό την επήρειά του εκφράζει όλα τα κρυμμένα και καταπιεσμένα συναισθήματά της για τον Μάνο. Η Δάφνη και ο Στρατής ανανεώνουν τους όρκους παντοτινής αγάπης, γεγονός που κάνει τόσο την Κική όσο και τον Αλέξη να σκάσουν από το κακό τους. Ο Βρανάς επανακτά τη μνήμη του και η στιγμή που οι τυχεροί της τριπλέτας θα πάρουν την εκδίκησή τους από το λαμόγιο, πλησιάζει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments