Video

Κατερίνα Γερονικολού: “Στη Μιμή Ντενίση δεν αρέσει καθόλου ο τρόπος που βάφομαι”

Κατερίνα Γερονικολού: “Στη Μιμή Ντενίση δεν αρέσει καθόλου ο τρόπος που βάφομαι”
Κατερίνα Γερονικολού: «Εμένα με λέει “μικρή Μιμή” γιατί μιλάμε για τα πάντα».

Κατερίνα Γερονικολού: Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, και έκανε μια παύση για το παρελθόν καθώς αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη σειρά “Λάκης ο Γλυκούλης” επισημαίνοντας ότι η ίδια είναι ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού της. «Δεν μπορώ να με κρίνω αντικειμενικά. Είμαι πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου. Έβλεπα τον εαυτό μου στον “Λάκη τον γλυκούλη” που ήταν από τις πρώτες μου δουλειές και έλεγα… πώς τους κορόιδεψες έτσι και σε πήραν;

Η Μιμή Ντενίση έχει ανοίξει μια νέα σελίδα στο θέατρο και το σινεμά παίρνοντας ιστορικά θέματα που τα βάζει στη μυθοπλασία. Εμένα με λέει “μικρή Μιμή” γιατί μιλάμε για τα πάντα. Δεν της αρέσει καθόλου ο τρόπος που βάφομαι στο θέατρο γιατί είναι άτονο και προσπαθεί από μακριά να με διορθώσει.

Είμαι ακαμάτρα και δεν υπάρχουν ταπεράκια. Ότι βρούμε, τρώμε. Ο Λάμπρος Βακιάρος έχει έρθει σπίτι μας και μας έχει μαγειρέψει. Τον έχουμε ερωτευθεί και οι δύο, του προτείναμε να έρθει να μείνουμε και οι τρεις μαζί. Δεν μου αρέσει η μαγειρική καθόλου. Αρέσει στον Γιάννη, ο οποίος μερικές φορές μαγειρεύει τα σαββατοκύριακα», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Από που ξεκίνησε

Η ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2008, μέσα από τη σειρά του ALPHA, “Σε είδα”, συμμετέχοντας στο επεισόδιο “Η Καίτη, η Λούση και η Μπομ”. Την ίδια χρονιά, έκανε κι ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά “Υπάρχουν άντρες και άντρες” ενώ ακολούθησε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά του MEGA, “Λάκης ο γλυκούλης” (2008-2010), όπου ενσάρκωσε την κόρη του Πέτρου Φιλιππίδη. Το 2011, έκανε δύο σύντομες εμφανίσεις από τις σειρές “Η Πολυκατοικία” του Βασίλη Θωμόπουλου και “Η γενιά των 592€” του Γιάννη Λαπατά ενώ πέρασε και από οντισιόν για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, στη σειρά “Οι Βασιλιάδες”. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2012 και παρ’ όλο που σημείωνε αρκετή επιτυχία, ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω προβλημάτων.

Από το το 2013 μέχρι το 2017, παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη την ψυχαγωγική εκπομπή “Lifetime” στο συνδρομητικό κανάλι Novalifε. Ενδιάμεσα, συνέχισε να δουλεύει ως ηθοποιός, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA, “Κλεμμένα Όνειρα” για την τέταρτη σεζόν (2014-2015), κάνοντας ένα πέρασμα από τη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, “Δικαίωση” (2015), έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του STAR, “Τρελή Οικογένεια” (2015-2016) αλλά και στη σειρά “Ζωή μου” (2016-2017) στο ίδιο κανάλι. Από το Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι το φθινόπωρο του 2019, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “Το Τατουάζ“.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments