Αθλητισμός

Σωκράτης Διούδης: Απέρριψε την Ισπανία για χάρη του Παναθηναϊκού

Σωκράτης Διούδης: Απέρριψε την Ισπανία για χάρη του Παναθηναϊκού
Σωκράτης Διούδης: Ο 26χρονος τερματοφύλακας επέκτεινε τη συνεργασία του με το "Τριφύλλι" αφήνοντας στην άκρη την προοπτική μιας μεταγραφής σε ομάδα του εξωτερικού.

Σωκράτης Διούδης: Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα ολοκλήρωσε άλλη μία επιτυχία, με τους “Πράσινους” να φθάνουν σε οριστική συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον διεθνή τερματοφύλακα Σωκράτη Διούδη. Ο 26χρονος από τη περασμένη σεζόν έχει καταφέρει να εδραιωθεί στη θέση “1” στα πλάνα του Γιώργου Δώνη αποτελώντας μια σταθερά που επιζητούσε αρκετό καιρό ο σύλλογος.

Τον τελευταίο καιρό η διοίκηση του “Τριφυλλιού” είχε μπει σε διαδικασία συζητήσεων για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Τσάβι Ρόκα να κινείται δυναμικά και να αποσπά το πολυπόθητο “ναι” του παίκτη. Ο Σωκράτης Διούδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τον ίδιο τον παίκτη να κλείνει έτσι ουσιαστικά το κεφάλαιο εξωτερικό που πάντα διατηρούσε στο μυαλό του.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ, ο ταλαντούχος τερματοφύλακας αποδέχθηκε την πρόταση των “Πράσινων” την ίδια ώρα που στα χέρια του είχε ακόμη μία άκρως δελεαστική από σύλλογο της Ισπανίας, ο οποίος δεν αποκαλύπτεται. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, είναι ο άνθρωπος που καρπώνεται την επιτυχία της εν λόγω συμφωνίας, με τον Τσάβι Ρόκα να προχωρά πλέον στα υπόλοιπα ανοιχτά θέματα. Ο σύλλογος εν μέσω μεταγραφικής περιόδου αναζητά ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Επόμενος στόχος η αναζήτηση επιθετικού που θα σταθεί επάξια ως δεύτερη λύση πίσω από τον Φεντερίκο Μακέντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments