Ελλάδα

Αυτό είναι το σκίτσο του Αρκά για την υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αυτό είναι το σκίτσο του Αρκά για την υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Αρκάς: Με τον δικό του μοναδικό τρόπο αναφέρθηκε ο Αρκάς στην επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

H υποψήφια που πρότεινε με το διάγγελμα του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι η δικαστής και Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Το γεγονός αυτό δεν άφησε ασχολίαστο ο Αρκάς, ο οποίος αμέσως μόλις ανακοινώθηκε το όνομα της υποψήφιας δημοσίευσε ένα σκίτσο με ένα κοριτσάκι που φωνάζει “Ναι”.

Ο κ. Μητσοτάκης με διάγγελμά του ανακοίνωσε πως προτείνει την κ. Σακελλαροπούλου για το ανώτατο αξίωμα κάνοντας λόγο συγχρόνως για “πρόσωπο που συμβαδίζει με την εθνική αναγέννηση και που βοηθά να ανοίξουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο παράθυρο στο μέλλον”. Παράλληλα ο πρωθυπουργός τόνισε πως “η Δημοκρατία, η Ελλάδα και η Πρόοδος είναι γένους θηλυκού” και πως αυτές “μάς καλούν στην μεγάλη υπέρβαση”. “Θεωρώ ότι είναι η ώρα να αποκτήσει η πατρίδα μας μία άξια Ελληνίδα στην κορυφαία πολιτειακή της θέση” κατέληξε και ανακοίνωσε το όνομα της Προέδρου του  ΣτΕ.

Φυσικά, την ανακοίνωση αυτή δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη ο Αρκάς. Μιας και πρόκειται για την πρώτη Ελληνίδα υποψήφια για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο γνωστός σκιτσογράφος έφτιαξε ένα κοριτσάκι, το οποίο έχει υψωμένο το χέρι και φωνάζει “ναι”, δείχνοντας μάλλον δικαιωμένο και ευχαριστημένο για την επιλογή που έκανε ο πρωθυπουργός.

Δείτε το σκίτσο του Αρκά:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments