Lifestyle

Παίκτες πολύ μεγάλης ομάδας διοργάνωσαν πάρτι οργίων

Παίκτες πολύ μεγάλης ομάδας διοργάνωσαν πάρτι οργίων
Οι παίκτης μιας γνωστής Ευρωπαϊκής ομάδας γιόρτασαν τη νίκη τους μαζί με μοντέλα από την Ιταλία.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κάνει ανάλογη σεζόν με αυτές των περασμένων ετών. Η Λίβερπουλ φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Την ίδια ώρα οι “πολίτες” φέρονται να έχουν δώσει βαρύτητα στο Champions League. Πριν λίγες μέρες η Σίτι αντιμετώπισε την Άστον Βίλα και την φιλοδώρησε με το εμφατικό 6-1. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ευχαριστημένος από τους παίκτες του και αποφάσισε να τους επιβραβεύσει.

Σύμφωνα με την “Sun” οι παίκτες της Σίτι διοργάνωσαν ένα πάρτι και κάλεσε 22 μοντέλα από την Ιταλία. Οι 22 κοπέλες από την Ιταλία ταξίδεψαν με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο Chesire της Βρετανίας και διέμειναν σε ξενοδοχείο, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Σίτι. Μετά το παιχνίδι με τη Βίλα επιβεβαιώθηκε το πάρτι.

Οι περισσότερες κοπέλες ταξίδεψαν από το Μιλάνο και το θέμα βγήκε στην επικαιρότητα όταν η Sun ανακάλυψε τις φωτογραφίες που ανέβασαν ορισμένες εξ αυτών στους λογαριασμούς τους στο Instagram, κατά τις ετοιμασίες τους για το πάρτι με τους «πολίτες». Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από πλευράς Μάντσεστερ Σίτι, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι παίκτες συμμετείχαν στο επίμαχο πάρτι.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν τα μοντέλα πριν πάνε στο πάρτι με τους ποδοσφαιριστές:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments