Οικονομία

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2020: Νωρίτερα η καταβολή τους στους δικαιούχους

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2020: Νωρίτερα η καταβολή τους στους δικαιούχους
Συντάξεις Φεβρουαρίου 2020: Μετά από απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, και του διοικητή του e-ΕΦΚΑ, Χρήστου Χάλαρη, νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις.

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2020: Νωρίτερα αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις στους δικαιούχους για το μήνα Φεβρουάριο 2020, ύστερα από απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, και του διοικητή του e-ΕΦΚΑ, Χρήστου Χάλαρη, ώστε να μην υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση σε σχέση με τις συντάξεις του μηνός Ιανουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα, η απόφαση επήλθε εξαιτίας της μεγάλης χρονικής περιόδου που προκύπτει μεταξύ της πληρωμής των συντάξεων Ιανουαρίου 2020, οι οποίες καταβλήθηκαν νωρίτερα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της καθορισμένης ημερομηνίας καταβολής των συντάξεων του Φεβρουαρίου 2020, αλλά και για λόγους διευκόλυνσης των συνταξιούχων.

Για αυτό το λόγο ο κ. Βρούτσης, σε συνεργασία με τον κ. Χάλαρη, αποφάσισαν: 

  • οι συντάξεις των συνταξιούχων του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) που προέρχονται από τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ, να καταβληθούν την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
  • οι συντάξεις των συνταξιούχων του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τους λοιπούς φορείς και το Δημόσιο να καταβληθούν τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments