Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας”
ΣΥΡΙΖΑ: Την άμεση αντίδραση της Κουμουνδούρου προκάλεσε το σχόλιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου αναφορικά με τον Λουκά Παπαδήμο και τους "πρώην συντρόφους του Τσίπρα".

ΣΥΡΙΖΑ: Την οργή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε το σχόλιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Ο βουλευτής σχολίασε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο την πολιτική επικαιρότητα εμπλέκοντας σε αυτή το όνομα του πρώην  Προέδρου της Δημοκρατίας, Λουκά Παπαδήμου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού;

Έχει χιούμορ η ζωή.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Γέρνει η πλάστιγγα στον Λουκά Παπαδήμο», γράφει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην ανάρτησή του στο Twitter.

Με μια οργισμένη ανακοίνωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη. Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάνει ένα παρόμοιο σχόλιο. Όταν εργαζόταν ως δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ είχε κάνει και πάλι μία σύνδεση μεταξύ των ατόμων που έκαναν την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο και τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, οι δηλώσεις αυτές είχαν οδηγήσει στην απόλυσή του και ο τηλεοπτικός σταθμός είχε ζητήσει συγγνώμη για τους υπαινιγμούς του κ, Μπογδάνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments