Video

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς ετοιμάζεται να πέσει στην παγίδα που του έχουνε στήσει

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς ετοιμάζεται να πέσει στην παγίδα που του έχουνε στήσει
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (15/01/2020) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Στρατής προσπαθεί να συνέλθει απ’ το σοκ της εγκυμοσύνης της Κικής, αλλά αποφασίζει να αναλάβει τις ευθύνες του. Η Κική και ο Αλέξης ενθουσιάζονται καθώς πιστεύουν πως το σχέδιό τους πέτυχε. Η κατάσταση, όμως, θα εκτροχιαστεί όταν ο Στρατής καλέσει στο σπίτι του τη Δάφνη, την Κική και τον Αλέξη, για να τους ανακοινώσει κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Παράλληλα, ο Μάνος και η Σμαράγδα συνεχίζουν να πικάρουν ο ένας τον άλλον, χρησιμοποιώντας την Ξένια και τον Θεοχάρη αντίστοιχα.

Η Μόνικα, όμως, είναι αποφασισμένη να τους βάλει όλους στον ίσιο δρόμο. Την ίδια στιγμή, ο Βρανάς ετοιμάζεται να πέσει στην παγίδα που του έχουνε στήσει, αλλά η εξομολόγηση που κάνει στη Χριστίνα, θα την οδηγήσει στο να αναθεωρήσει τις απόψεις της και να ανακοινώσει στον Σωτήρη πως θέλει να σταματήσουν το σχέδιο εκδίκησης εναντίον του Βρανά! Ο Σωτήρης, έξαλλος, κατηγορεί τη Χριστίνα πως ο Βρανάς έχει κερδίσει την καρδιά της. Μήπως αυτήν την φορά έχει δίκιο;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Το σχέδιο εναντίον του Βρανά μόλις ξεκίνησε! Η Χριστίνα παριστάνει την ερωτευμένη και του λέει ότι το μόνο που θέλει είναι να φύγει μαζί του. Και οι άλλοι, όμως, τον διαβεβαιώνουν ότι τον έχουν συγχωρήσει και ότι σκοπεύουν να του δώσουν τα λεφτά τους. Μόνο ο Σωτήρης θα τον σκότωνε ευχαρίστως! Στο μεταξύ, η Δάφνη με τον Στρατή σκέφτονται την κοινή τους ζωή, αλλά η Κική είναι αποφασισμένη να τους εμποδίσει. Το ίδιο και ο Αλέξης, που θέλει τη Δάφνη για τον εαυτό του.

Η Ξένια δίνει τον ορό της αλήθειας στον Μάνο και τα πράγματα πάνε πολύ στραβά γι’ αυτόν και τη Σμαράγδα, ενώ η Πέγκυ, που έχει μπει στο κόλπο, τρώγεται με τα ρούχα της. Πώς είναι καλύτερος ο Βρανάς, τελικά; Νεκρός ή ζωντανός; Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στρατής μαθαίνει από τη Φρόσω κάτι που θα τα ανατρέψει όλα: πως η Κική είναι έγκυος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments