Video

Ρένια Λουιζίδου: “Παιδιά δεχόμαστε σομπίτσες” – Πολύ κρύο στα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς

Ρένια Λουιζίδου: “Παιδιά δεχόμαστε σομπίτσες” – Πολύ κρύο στα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς
Ρένια Λουιζίδου: Η ηθοποιός μίλησε για το πολικό κρύο στα γυρίσματα του "Καφέ της Χαράς" αλλά και για τις απολαβές της.

Ρένια Λουιζίδου: Η ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης του Χάρη Ρώμα “Ο Βαπτιστικός της Κυρίας” και μίλησε στην Φωλιά των Κου – Κου για “Το Καφέ της Χαράς“, το κρύο στα γυρίσματα, σε πόσα επεισόδια θα την δούμε αλλά για τις απολαβές της. «Δε θα είμαι σε όλα τα επεισόδια του Καφέ. Θα είμαι στα πέντε πρώτα και θα ξαναμπώ προς το Πάσχα. Οι χρηματικές απολαβές είναι μικρότερες τώρα. Δεν υπάρχει κανένας στην Ελλάδα που να παίρνει περισσότερα σήμερα. Οπότε πως θα παίρναμε εμείς; Στην τηλεόραση δουλεύετε. Ξέρετε».

Για τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες είπε: “Παιδιά να σας πω ότι δεχόμαστε σομπίτσες, ευχαριστούμε πάρα πολύ εκ μέρους των ηλικιωμένων,πλέον, ηθοποιών του “Καφέ της Χαράς” που κρυώνουν στο γύρισμα. Ήταν πολύ αστείο που μου έφεραν μια σόμπα από το Star (σ.σ. το κανάλι)  και την πήρα βραδινή τσάντα!”.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο η Ρένια Λουιζίδου που διαμαρτυρήθηκε με χιούμορ για το κρύο, αλλά …παράπονα έκαναν και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δια στόματος Χάρη Ρώμα αλλά και η Τζόυς Ευείδη, η οποία αποκάλυψε την σκηνή που κρύωνε περισσότερο καθώς η θερμοκρασία ήταν στους μηδέν βαθμούς κελσίου με την υγρασία να αγγίζει το 85%.

Το επόμενο επεισόδιο της θρυλικής σειράς που έχει κρατήσει πολύ ψηλά το ενδιαφέρον του κοινού θα προβληθεί στις οθόνες την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου. Ενώ επίσης να σημειωθεί ότι το δεύτερο επεισόδιο έμεινε στα ίδια επίπεδα τηλεθέασης με το πρώτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments