Αθλητισμός

Μάσιμο Καρέρα: Με προβλήματα στην Τρίπολη η “Ένωση”

Μάσιμο Καρέρα: Με προβλήματα στην Τρίπολη η “Ένωση”
Μάσιμο Καρέρα: Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να ανακατέψει τη τράπουλα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τους "Κιτρινόμαυρος" να παρατάσσονται με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στο πρώτο παιχνίδι με τους Αρκάδες για τη νοκ άουτ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μάσιμο Καρέρα: Το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στη φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδος φιλοδοξεί να κάνει σήμερα η ΑΕΚ στην Τρίπολη κόντρα στον πάντα επικίνδυνο Αστέρα. Η αναμέτρηση θυμίζουμε πως είχε αναβληθεί λόγω ασφαλείας, με τη πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων να πραγματοποιείται τελικά σήμερα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Από τη μία ο Αστέρας θέλει να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί αυτός στα προημιτελικά, από την άλλη η ΑΕΚ δεν θέλει να σκέφτεται καν το ενδεχόμενο αποκλεισμού από την ομάδα της Τρίπολης.

Οι “Κιτρινόμαυροι” ταξίδεψαν στη Τρίπολη με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετές μονάδες. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Λιβάγια και Χουλτ, καθώς επίσης και τους τραυματίες Βράνιες, Μπάρκα και Γιακουμάκη.

Με αυτά τα δεδομένα, το προπονητικό τιμ της Ένωσης προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με τους Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια και τους Παουλίνιο και Λόπες στα άκρα της άμυνας και τους Οικονόμου και Τσιγκρίνσκι στο κέντρο. Στα αμυντικά χαφ θα τοποθετηθούν οι Σιμόες και Κριστίσιτς, στις πτέρυγες οι Βέρντε και Αλμπάνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα, μπροστά από τον Μάνταλο. Η ΑΕΚ φιλοδοξεί με αυτό το σχήμα να επιτύχει το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, έναν θεσμό που στην Ένωση θέλουν να κατακτήσουν τη φετινή σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments