Ελλάδα

Ένταση έξω από το υπουργείο Παιδείας

Ένταση έξω από το υπουργείο Παιδείας
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Παιδείας, με φοιτητές να απαιτούν συνάντηση με τον υπουργό, Νίκη Κεραμέως.

Διαμαρτυρία φοιτητών πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Παιδείας. Στον χώρο υπάρχουν περίπου 150 φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, οι οποίοι διαμαρτύρονται και ζητούν συνάντηση με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Τα παράπονά τους έχουν να κάνουν με την αξιολόγηση στα πανεπιστήμια, τις διαγραφές των φοιτητών και τις συνθήκες που επικρατούν γενικότερα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Πριν από λίγο συγκεντρώθηκαν μπροστά από την είσοδο του υπουργείου, ζητώντας συνάντηση με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ώστε να της διαβιβάσουν τα αιτήματά τους.

Μάλιστα, κάποιοι φοιτητές αποπειράθηκαν να εισβάλλουν στο κτίριο από ένα μικρό άνοιγμα στην κεντρική πύλη και όταν επιχειρήθηκε από τους αρμόδιους να κλείσει, φώναξαν: «Θέλετε νεκρό στην πόρτα του υπουργείου;». Στη συνέχεια ορισμένοι ανέβηκαν πάνω στη συρόμενη πόρτα, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments