Video

Βίκυ Κάβουρα: Κατέβηκε τις ελβετικές Άλπεις τσουλώντας

Βίκυ Κάβουρα: Κατέβηκε τις ελβετικές Άλπεις τσουλώντας
Βίκυ Κάβουρα: Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε σε χειμερινό θέρετρο, επιχείρησε να κάνει σκι, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν την δικαίωσε.

Βίκυ Κάβουρα: Στις ελβετικές Άλπεις ζουν τον έρωτά τους Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Βίγγος, με το ζευγάρι να πραγματοποιεί ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα της πρωτεύουσας. Η όμορφη ηθοποιός συνηθίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram για την κάθε της κίνηση δείχνοντας κάθε φορά παράλληλα πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στις ελβετικές Άλπεις και εκτός από τις βόλτες και το καλό φαγητό ζει όμορφες εμπειρίες και στο χιόνι. Η απόφαση ωστόσο να δοκιμάσουν να κάνουν σκι δεν βγήκε σε καλό, τουλάχιστον για τη Βίκυ. Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε βίντεο στο οποίο φαίνεται η προσπάθειά της να κατέβει την πλαγιά, με το αποτέλεσμα ωστόσο να μην την δικαιώνει.

Η Βίκυ Κάβουρα επιχείρησε να κατέβει με τη σανίδα της, όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να πέσει και να κατηφορίσει την πλαγιά με το σώμα. Η ηθοποιός δεν έχασε το χιούμορ της καθ’ όλη της διάρκειας της πτώσης της!

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments