Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα: “Σειρήνες” από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Εμάνουελ Ινσούα: “Σειρήνες” από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Εμάνουελ Ινσούα: Στο μπλοκάκι ομάδας από την Αραβία φαίνεται πως βρίσκεται ο 28χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού.

Εμάνουελ Ινσούα: Την πόρτα του Αργεντινού έχει χτυπήσει σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να τον αποκτήσει. Το συμβόλαιο του Ινσούα λήγει το προσεχές καλοκαίρι, χωρίς να έχει πάρει επίσημη μορφή ενώ την ίδια στιγμή οι Άραβες του προσφέρουν “χρυσό” συμβόλαιο.  Στις επαφές του με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την επέκταση της σύμβασής του, ο Ινσούα ζητούσε πολύ υψηλό συμβόλαιο, της τάξεως των 700.000 ευρώ το χρόνο, γεγονός που οδήγησε στο να μπουν στον “πάγο” οι συζητήσεις το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, οι εξελίξεις τρέχουν αφού ομάδα από τα Εμιράτα έχει προσεγγίσει τον 28χρονο φουλ μπακ προσφέροντας του συμβόλαιο με απολαβές κοντά στα 2.000.000 ευρώ το χρόνο.

Η πλευρά του Ινσούα έχει ενημερώσει τον Παναθηναϊκό ότι είναι πιθανό να κατατεθεί επίσημη πρόταση από τη συγκεκριμένη ομάδα για την απόκτησή του τον Γενάρη με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, αλλά μέχρι το ενδιαφέρον να πάρει επίσημη μορφή τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Υπενθυμίζεται, ότι οι “πράσινοι” κατέχουν το 50% των δικαιωμάτων του Ινσούα και το άλλο 50% το διατηρεί η Ουντινέζε, από την οποία είχε αποκτηθεί με μηδενικό κόστος το καλοκαίρι του 2017. Για την ώρα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην αναμονή και συγχρόνως εξετάζουν την αγορά για τη συγκεκριμένη θέση.

Ήδη ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα, κοιτάει στις αγορές για διαθέσιμα αριστερά μπακ ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος για όλα. Ο Ισπανός και πριν κοιτούσε για αριστερό μπακ ενόψει καλοκαιριού και της διαφαινόμενης φυγής του Ινσούα ως ελεύθερος άλλα πλέον κοιτάζει με μεγαλύτερο ζήλο και προσπαθεί να βρει μια λύση που θα μπορούσε να προκύψει από τώρα. Σημειώνεται, πως ο Αργεντινός έχει πολύ καλή παρουσία και αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του πείθουν και τον πιο δύσπιστο και ο Γιώργος Δώνης δεν θα ήθελε να τον χάσει, αλλά ίσως θα πρέπει να συμβιβάζεται με την ιδέα της απώλειάς του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments