Αθλητισμός

Kύπρος: Εκρηκτικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο διαιτητή

Kύπρος: Εκρηκτικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο διαιτητή
Kύπρος: Βόμβα σε όχημα διαιτητή στην Λάρνακα εξερράγη τα ξημερώματα της Παρασκευή. Αποχή αποφασίστηκε από τους διαιτητές.

Κύπρος: Θύμα βομβιστικής επίθεσης έπεσε ο 33χρονος ρέφερι, Ανδρέας Κωνσταντίνου. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Παρασκευής τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο του διαιτητή που σφυρίζει στο κυπριακό πρωτάθλημα στην Λάρνακα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας kerkida.net. Ο μηχανισμός εξερράγη νωρίς το πρωί στο αυτοκίνητο του που ήταν σταθμευμένο σε υπόστεγο γκαράζ της οικίας του Κωνσταντίνου.

Εκείνη την ώρα πάντως ο διαιτητής ευτυχώς δεν βρισκόταν στο σπίτι του αλλά έλειπε σε σεμινάριο διαιτησίας στην Αγία Νάπα.

Μόλις ο Ανδρέας Κωνσταντίνου πληροφορήθηκε το γεγονός αποχώρησε από την Αγία Νάπα με σκοπό να μεταβεί στην οικία του. Οι διαιτητές στην Κύπρο, μετά την επίθεση, αποφάσισαν την αποχή τους από όλα τα παιχνίδια. Το ΤΑΕ Λάρνακας έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου εντός της ημέρας αναμένεται να τοποθετηθεί για το συμβάν όπως και για όλα όσα τον απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Ο νεαρός ρεφ σφύριξε για πρώτη φορά σε αγώνα Α’ Κατηγορίας στην αναμέτρηση της Δόξας με την ΑΕΛ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για τη βομβιστική επίθεση εξέδωσε ανακοίνωση η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ). Μέσω αυτής καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την τρομοκρατική ενέργεια που έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε βάρος του διαιτητή και εκφράζει την συμπαράσταση της προς τον κ. Κωνσταντίνου και την οικογένεια του. “Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας, αφού, τέτοιες ενέργειες, πλήττουν στην ολότητα τους το οικοδόμημα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος της Κυπριακής Διαιτησίας. Ενημερώνουμε πως, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, έχει ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και την Ηγεσία της Αστυνομίας” αναφέρεται στην ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται, πως τις τελευταίες ημέρες το κυπριακό ποδόσφαιρο “βράζει”. Οι «κόκκινοι φάκελοι» για ύποπτους αγώνες φτάνουν ο ένας μετά τον άλλο στα γραφεία της ΚΟΠ ενώ αρκετές ομάδες βάλλουν κατά της αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments