Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Χρήματα από το πουθενά στον “κουμπαρά” για τον επιθετικό

Ολυμπιακός: Χρήματα από το πουθενά στον “κουμπαρά” για τον επιθετικό
Ολυμπιακός: Οι "Ερυθρόλευκοι" αναζητούν λύση στην επιθετική τους γραμμή, βγαίνοντας στις αγορές με περισσότερα χρήματα από αυτά είχαν εξαρχής προγραμματίσει.

Ολυμπιακός: Ο προπονητής των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μάρτινς εδώ και καιρό με τη στάση του έχει κάνει σαφές την αναγκαιότητα απόκτησης δεύτερου επιθετικού. Με τον Γκερέρο να έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός ροτέισον – παίρνει ελάχιστες ευκαιρίες – και τον Ελ Αραμπί να βγάζει μόνος του τη χρονιά, οι Πειραιώτες είναι αναγκασμένοι να βγουν στην αγορά αναζητώντας επιθετικό που να έχει συχνή επαφή με τα δίχτυα.

Οι επιλογές που εμφανίζονται δεν είναι πολλές, ενώ κι αυτές δεν είναι φθηνές με τον Ολυμπιακό να καλείται μεσούσης της περιόδου να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη φέρνοντας στο Λιμάνι μια αξιόπιστη λύση στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς. Για καλή τύχη του συλλόγου στον “κουμπαρά” προστέθηκαν πρόσφατα περίπου 750.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Μάρκο Μαρίν στην Αλ Αχλί. Ο Γερμανός επιθετικός έφερε σημαντικό όφελος στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να δικαιώνονται που έβαλαν ρήτρα στη συνθήκη που υπέγραψαν πριν δύο χρόνια με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό κέρδος που ο Ολυμπιακός θα καρπωθεί… άκοπα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Σαμπντόρια παρουσιάζεται έτοιμη να αγοράσει τα δικαιώματα του Νικολάου. Ο ταλαντούχος αμυντικός ανήκει στην Έμπολι όμως και εδώ οι “Ερυθρόλευκοι” έχουν κινηθεί αναλόγως έχοντας ποσοστό μεταπώλησης. Έτσι με αυτά τα χρήματα συν αυτά που ήδη είχαν υπολογίσει, οι “Ερυθρόλευκοι” μπορούν να βγουν στις αγορές και να φέρουν στο Λιμάνι αξιόπιστο επιθετικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments