Lifestyle

Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη μεγάλωσε και είναι θεά [pics]

Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη μεγάλωσε και είναι θεά [pics]
Τζένη Καζάκου: Η 20χρονη Τζένη είναι μια πραγματική καλλονή.

Τζένη Καζάκου: Η Τζένη Καζάκου είναι 20 χρονών και κάθε χρόνος που περνάει της φέρεται με ιδιαίτερη καλοσύνη, αφού η νεαρή δε σταματάει να ομορφαίνει. Από τη μία είναι και λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για την εγγονή της Τζένης Καρέζη και κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει

Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, από που πήρε το όνομα της η μικρή Τζένη, λάβατε την απάντηση σας, αφού δε θα μπορούσε να πάρει άλλο όνομα, ούσα εγγονή της θρυλικής ηθοποιού. Η όμορφη Τζένη είναι 20 ετών και παρακολουθεί τα βήματα των γονιών της, καθώς σπουδάζει υποκριτική. Η Τζένη έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, η οποία είναι κόρη της Τάνιας Τρύπη από τον πρώτο της γάμο με τον Αλέξη Μάρδα.

Έχει αδυναμία στον παππού της

Η 25χρονη Μαρίνα Μάρδα έχει τελειώσει νηπιαγωγός ενώ σπούδασε και θεατρολογία. Η Τζένη Καζάκου, εκτός των άλλων, έχει και πολύ μεγάλη αδυναμία στον παππού της Κώστα Καζάκο και προσπαθεί να περνάει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. 

Σαν παιδί της ηλικίας της πάντως, έχει και εκείνη social media, στα οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή,  με το Instagram της να αριθμεί 8.000 ακόλουθους και την ίδια να ανεβάζει φωτογραφίες αναδεικνύοντας το καλλιτεχνικό της πνεύμα αλλά και την ομορφιά της. Δείτε μερικές παρακάτω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments