Video

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Σωτήρης περιμένει να δει μέχρι πού θα το φτάσει η Χριστίνα με τον Φίλιππο

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Σωτήρης περιμένει να δει μέχρι πού θα το φτάσει η Χριστίνα με τον Φίλιππο
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (17/01/2020) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Στρατής ψάχνει χρήματα, για να πληρώσει τον Ντίνο και να μάθει ποια είναι τα μεγάλα μυστικά που κρύβει ο Αλέξης, ενώ η Σμαράγδα ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως έχουν τελειώσει οριστικά. Ο Σωτήρης συμμαχεί με την Πέγκυ για να ξεφορτωθεί τον Βρανά, αλλά τελικά αλλάζει γνώμη, προκειμένου να δει μέχρι πού θα το φτάσει η Χριστίνα με τον Φίλιππο.

Η Κική συνεχίζει το ψέμα με την εγκυμοσύνη και δημιουργεί στη Δάφνη φοβερές ενοχές, ενώ την ίδια στιγμή ο Αλέξης κάνει τα γλυκά μάτια στην Πέγκυ και ξεμπροστιάζει στη Δάφνη τον Στρατή, που είναι έτοιμος να ξαναμπλέξει σε μια βρωμοδουλειά. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο ντετέκτιβ που έχει βάλει η Ξένια, εμφανίζεται στο σπίτι της Μόνικας και ανακοινώνει σε όλους πως έχει βρει τη μητέρα του Μάνου.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Σωτήρης προσάπτει στη Χριστίνα ότι είναι ερωτευμένη με τον Βρανά γι’ αυτό δεν θέλει να τον εκδικηθεί και η Χριστίνα γίνεται έξαλλη μαζί του, ωστόσο το δίλημμά της παραμένει: θα συνεχίσει το σχέδιο εναντίον του Φίλιππου ή θα του τα πει όλα; Ο Βρανάς, πιστεύοντας ότι εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του, της εξομολογείται όλη την αλήθεια για τον ψεύτικο θάνατό του και την επιστροφή του. Στο μεταξύ, η Δάφνη λέει στον Στρατή ότι η σχέση τους έχει κακό κάρμα, ενώ του ζητάει να μην ξαναμπλέξει σε παρανομίες. Ο Στρατής τής το ορκίζεται και ζητάει από την Πέγκυ να του βρει μια νόμιμη δουλειά.

Ο Μάνος μαθαίνει κι άλλα για τη μητέρα του από τον Βρανά και δεν ξέρει ποιον από τους δυο γονείς του να πρωτομισήσει, ενώ η Ξένια βάζει ντετέκτιβ, για να βρει τη μητέρα του Μάνου. Ο Μάνος εκνευρίζεται με τη Σμαράγδα γιατί την ακούει να λέει ότι της αρέσει ο Θεοχάρης. Την ίδια στιγμή, η Κική φιλάει τον Αλέξη, ο Μάνος την Ξένια και ο Στρατής ανακαλύπτει από τον Ντίνο ότι ο Αλέξης έχει ένοχα μυστικά, που τον καίνε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments