Αθλητισμός

Λούκας Σάσα: Κοιτάζει την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός

Λούκας Σάσα: Κοιτάζει την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός
Λούκας Σάσα: Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Λούκας Σάσα: Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την ευρωπαϊκή και την ελληνική αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να ενισχύσουν από τώρα την ομάδα. Μία από τις προσθήκες που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι ένας μέσος, καθώς το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League απαιτεί εκτεταμένο ροτέισον στον άξονα.

Μία από τις περιπτώσεις που φέρεται να εξετάζουν στον Πειραιά είναι αυτή του Λούκας Σάσα. Ο αμυντικός χαφ του Άρη έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία με τη φανέλα των Κιτρίνων, έχοντας σκοράρει και τρεις φορές σε 17 συμμετοχές. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος διαθέτει ιταλικό διαβατήριο κι έτσι δεν πιάνει θέση ξένου. Το συμβόλαιό του με τον Άρη λήγει το 2021.

Πριν από μερικές ημέρες η διοίκηση του Άρη θα ήταν ανοιχτή σε μία ενδεχόμενη πώληση του Σάσα, όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά. Η οριστική απαγόρευση μεταγραφών που επέβαλε η FIFA στον Άρη, καθιστά αδύνατο να πωληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής καθώς δεν θα μπορεί να αντικατασταθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments