Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Χώρισε με τον Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα: Χώρισε με τον Αλμπέρτο Μποτία
Ελένη Φουρέιρα: Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής.

Ελένη Φουρέιρα: Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται πως χώρισε από τον Αλμπέρτο Μποτία και μάλιστα τελευταία οι φήμες είχαν οργιάσει ότι η σχέση του ζευγαριού δεν θα μπορούσε να κρατήσει λόγω της απόστασης, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες έπαιξαν ρόλο στον χωρισμό τους.

Μια παλαιότερη δήλωση της τραγουδίστριας είχε επίσης προκαλέσει ερωτηματικά. «Σε αυτή τη φάση της ζωής μου η σχέση μου δεν λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσω μια δουλειά. Προ­τεραιότητα έχει η καριέρα μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας πως απόλυτη προ­τεραιότητα στη ζωή της έχει η επαγγελματική της εξέλιξη. Την Φουρέιρα μάλιστα το κοινό της την παρακολουθούσε και μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 καθώς συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού “The Final Four”.

Εκείνη φέτος απείχε από την αθηναϊκή νύχτα, καθώς κυνήγησε και συνεχίζει να κυνηγά μια διεθνή καριέρα, με αποτέλεσμα να έχει βεβαρημένο πρόγραμμα και έντονη καθημερινότητα. Κι ο ποδοσφαιριστής, όμως, είναι σε επαγγελματικό πυρετό, αφού έληξε η συνεργασία του με την «Αλ Χιλάλ», και παρά τις προσπάθειές του να ξαναβρεθεί σε ευρωπαϊκά γήπεδα, δεν τα κατάφερε και παίζει ξανά στα Ηνωμένα Εμιράτα και στην «Αλ Γουαχαντά Μέκκας».

Μέχρι τώρα κανένας από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments