Lifestyle

Το Καφέ της Χαράς: Σάρωσε σε τηλεθέαση και εξαφάνισε τους αντιπάλους του

Το Καφέ της Χαράς: Σάρωσε σε τηλεθέαση και εξαφάνισε τους αντιπάλους του
Το Καφέ της Χαράς: Για ακόμα μια φορά η σειρά του ΑΝΤ1 "χτύπησε" υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

To Kαφέ της Χαράς: Τα βράδια της Παρασκευής είναι από εκείνα που o ΑΝΤ1 θα έπρεπε να διοργανώνει πάρτι καθώς τα νούμερα τηλεθέασης “χτυπούν” κόκκινο. Χθες το βράδυ το Καφέ της Χαράς ήρθε στις οθόνες μας με το 3ο επεισόδιο και όπως ήταν αναμενόμενο και από τα προηγούμενα “σκαρφάλωσε” πολύ ψηλά στους πίνακες της Nielsen. Στο τρίτο επεισόδιο του νέου κύκλου, όπου οι περιπέτειες του Περίανδρου Πώποτα στο περίφημο Κολοκοτρωνίτσι συνεχίζονται, οι τηλεθεατές φαίνεται πως έμειναν πιστοί στο ραντεβού με τον ΑΝΤ1 με διάθεση να γελάσουν με καλή μυθοπλασία.

Στην αντίπαλη όχθη, το “My Style Rocks” βρέθηκε επίσης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το πρώτο του Gala και τις “κόντρες” να δημιουργούνται και να προκαλούν ενδιαφέρουν στους τηλεθεατές. Μάλιστα τα δυο προγράμματα βρέθηκαν για μια ώρα “απέναντι”, από τις 22:00 έως τις 23:00 με το ριάλιτι μοντέλων βέβαια να συνεχίζει ως τις 01:00 και να συναντάει στο διάστημα 23:00 με 00:00 τις φάρσες του Σάββα Πούμπουρα.

Η σειρά του Χάρη Ρώμα κατάφερε με ευκολία να κόψει πρώτη το νήμα της τηλεθέασης στην Prime Time της Παρασκευής αποδεικνύοντας πως μόνο τυχαία δεν ήταν τα νούμερα της πρεμιέρας για την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”. Ειδικότερα, στο δυναμικό κοινό το Καφέ συγκέντρωσε το 33,3% ενώ στο σύνολο της τηλεθέασης το 31,9% με τα υψηλότερα ποσοστά να φτάνουν στο 38,6 και το 36,4 αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 33,3% BEST FRIEND’S FEAR 27,8% MY STYLE ROCKS – GALA 12.2%

ΓΕΝΙΚΟ

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 31,9% BEST FRIEND’S FEAR 24,8% MY STYLE ROCKS – GALA 14.3%

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments