Video

Ζεύγος Ομπάμα: Η Μισέλ έχει γενέθλια και ο Μπαράκ την αποθεώνει [vid]

Ζεύγος Ομπάμα: Η Μισέλ έχει γενέθλια και ο Μπαράκ την αποθεώνει [vid]
Μπάρακ Ομπάμα: Η ανάρτηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ συνοδεύεται από τέσσερις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ζευγαριού σε μια εκ των οποίων φιλάει την 56χρονη πλέον Μισέλ Ομπάμα στο μάγουλο.

Μπάρακ Ομπάμα: Τη λατρεία του για την σύζυγό του, Μισέλ, έδειξε για άλλη μια φορά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα με αφορμή τα γενέθλιά της. Ο Ομπάμα ευχήθηκε και δημόσια χρόνια πολλά στην επί 28 χρόνια σύζυγό του με ανάρτησή του στο Twitter στην οποία έγραψε: «Σε κάθε σκηνή είσαι το αστέρι μου. Χρόνια πολλά μωρό μου».

Η ανάρτηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ συνοδεύεται από τέσσερις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ζευγαριού σε μια εκ των οποίων φιλάει την 56χρονη πλέον Μισέλ Ομπάμα στο μάγουλο. Οι followers του Μπαράκ Ομπάμα «τρελάθηκαν» με τις φωτογραφίες και την αγάπη του ζευγαριού κάνοντας 1,9 εκατ. like στη φωτογραφία. Η Μισέλ Ομπάμα στη δική της ανάρτηση στο Instagram ευχαρίστησε τους φίλους της για τις ευχές τους εξομολογούμενη ότι με τις δύο της κόρες στο κολλέγιο «αυτά τα γενέθλια μου φέρνουν μια νέα προοπτική στο ταξίδι μου. Θέλω να αφιερώσω περισσότερο ποιοτικό χρόνο στους φίλους μου, τον εαυτό και φυσικά στον σύζυγό μου».

Η απάντηση του Ομπάμα για το τι σημαίνει έρωτας

Το 2017, σε μια συνέντευξη του στον πρίγκιπα Χάρι, ο Μπαράκ Ομπάμα μεταξύ άλλων εξύμνησε τον έρωτα του στη σύζυγό του Μισέλ. Την εξύμνησε, λέγοντας ότι ήταν η σύντροφος του σε όλη αυτή τη συναρπαστική και δύσκολη διαδρομή της οκταετούς προεδρίας του- σύντροφος υπό την έννοια του ζεύγους-ομάδα, της απόλυτης ταύτισης και της βαθιάς συνειδητοποίησης ότι δίπλα σου έχεις τον “άνθρωπο σου”, που μπορείς να εμπιστευτείς σε όλα και για όλα. Τη γυναίκα με την οποία μπορείς να συμπορευτείς και στο τέλος της διαδρομής -όσο δύσκολης κι αν ήταν- να χαμογελάς, να πλέκεις το εγκώμιο της και να φαίνεσαι (και να είσαι!) ακόμα πιο ερωτευμένος.

Ο Ομπάμα δίνει μια εκπληκτική απάντηση για το τι σημαίνει σχέση-συντροφικότητα-έρωτας με μια γυναίκα. Μια απάντηση που εύχομαι σε κάθε άνδρα να μπορεί να δώσει για τη δική του σύντροφο. Μια απάντηση που ακολουθεί στην πράξη την εμβληματική φράση του Καμύ: “Μη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μην σε ακολουθήσω. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφός μου”. Μια αποθέωση του συντροφικού έρωτα! Μια απάντηση ενός γνήσιου αρσενικού που ξέρει να αφουγκράζεται μαζί καρδιά και νου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments