Video

Πάρις Σκαρτσολιάς: “Άρχισα να χοροπηδάω όταν μου είπε ο Χάρης Ρώμας ότι θα γίνει το Καφέ της Χαράς”

Πάρις Σκαρτσολιάς: “Άρχισα να χοροπηδάω όταν μου είπε ο Χάρης Ρώμας ότι θα γίνει το Καφέ της Χαράς”
Πάρις Σκαρτσολιάς: “Περίμενα να κάνει μπαμ, αλλά όχι τόσο πολύ. Υπάρχει περίπτωση να πάει και του χρόνου η σειρά.

Πάρις Σκαρτσολιάς: Ο ηθοποιός άνοιξε το σπίτι του στη Νάνσυ Παραδεισανού και στην καμέρα του “Πρω1νού” και παραχώρησε στη δημοσιογράφο μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. “Μένω σε αυτό το σπίτι τρία χρόνια. Πριν έμενα μόνος μου στην Κηφισιά. Τώρα είμαι 27 χρονών.”, είπε για το σπίτι όπου μένει. Αναφέρθηκε στην επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” και αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν ο Χάρης Ρώμας του έκανε την πρόταση: “Όταν με πήρε ο Χάρης Ρώμας και μου είπε πως θα ξαναγυρίσει το Καφέ της Χαράς, άρχισα να χοροπηδάω”.

Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Όσο για την επιτυχία της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης, ανέφερε: “Περίμενα να κάνει μπαμ, αλλά όχι τόσο πολύ. Υπάρχει περίπτωση να πάει και του χρόνου. Υπάρχει μια θετική τάση για συνέχεια”. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή και τη σύντροφό του και χωρίς να θέλει να πει πολλά, εξομολογήθηκε: “Είχα σχέσεις με συναδέλφους μου, αλλά δεν είχαν βγει προς τα έξω. Δε θέλω να βγάζω προς τα έξω την προσωπική μου ζωή.

Είμαι πολύ διαχυτικός δημόσια, αλλά δε θέλω να προκαλώ. Θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή δεν αφορά πραγματικά κανένα. Θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Είναι ο μεγαλύτερος στόχος της ζωής μου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments