Αθλητισμός

Γιασίν Μπενζιά: Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ντιζόν

Γιασίν Μπενζιά: Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ντιζόν
Γιασίν Μπενζιά: Ο 26χρονος Αλγερινός δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε και φαίνεται πως και ο ίδιος θα προτιμούσε να πάει σε μία ομάδα που θα έχει μεγαλύτερο χρόνο και πιο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γιασίν Μπενζιά: Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ντιζόν βρίσκεται ο Γιασίν Μπενζιά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου. Συγκεκριμένα, τα τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι οι Γάλλοι έχουν έρθει σε επαφή με τη Λιλ για την απόκτηση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού, ώστε να διακοπεί ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό και να προχωρήσουν εκείνοι στη συνέχεια στην απόκτησή του. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο 26χρονος άσος άρχισε να παίρνει λεπτά συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς, όμως τραυματίστηκε και εξαιτίας μίας θλάσης έχει μείνει εκτός του τελευταίο διάστημα από τις υποχρεώσεις των Πειραιωτών. Ο Αλγερινός ήρθε στον Πειραιά προκειμένου να αντικαταστήσει ή καλύτερα δώσει λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς απουσίας Κώστα Φορτούνη.

Ο 26χρονος Αλγερινός δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε και φαίνεται πως θα προτιμούσε και ο ίδιος να πάει σε μία ομάδα που θα έχει μεγαλύτερο χρόνο και πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Με την Ντιζόν να δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και να είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα. Η ιστοσελίδα «francefootball» αναφέρει μάλιστα πως ο Μπενζιά αποτελεί προτεραιότητα της Ντιζόν στην τωρινή μεταγραφική περίοδο. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments