Lifestyle

Αγγελίνα Ματαλιωτάκη: Αυτή είναι η Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί

Αγγελίνα Ματαλιωτάκη: Αυτή είναι η Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί
Η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη υπήρξε μούσα πολλών φωτογράφων και «κορίτσι» του Θέμου Αναστασιάδη στο «ΟΛΑ 3».

Την αποκαλούν «Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί» και όχι άδικα, αφού τα σαρκώδη χείλη της και η µακριά µελαχρινή κόµη της παραπέµπουν στη διάσηµη Αµερικανίδα ηθοποιό. Όμως η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα και δεν της αρέσουν οι συγκρίσεις και οι χαρακτηρισμοί. “Πιστεύω στη µοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, το ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος σαν εσένα σε αυτό τον κόσµο και είναι ακριβώς αυτό που σε κάνει απόλυτα µοναδικό και ξεχωριστό. Είµαι ικανοποιηµένη µε τον εαυτό µου, νιώθω καλά ως Αγγελίνα και όχι σαν Αντζελίνα” θα πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ ήταν μόλις 20 χρονών. Αν και όπως έχει δηλώσει τότε δεν φανταζόταν ότι θα ήταν η μόνιμη εργασία της, σήμερα αποτελεί μια από τις καυτές παρουσίες στο χώρο της μόδας. Η ψηλή μελαχρινή Πειραιώτισσα με καταγωγή από την Κρήτη κλέβει τις εντυπώσεις κάθε φορά που ποζάρει. Μάλιστα όπως έχει πει και η ίδια έχει πάρει αρκετά χρήματα για εξώφυλλα που έχει κάνει. Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά η καταγωγή της είναι από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Ωστόσο τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στον Πειραιά, πόλη που υπεραγαπα: “Τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα στο πατρικό μου σπίτι στον Πειραιά, τον αγαπώ ιδιαίτερα ,είναι σίγουρα η θάλασσα που μπορείς να δεις από το παράθυρο σου κάτι που μ αρέσει πολύ αλλά πραγματικά θεωρώ ότι δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική γιατί όλες τις αναμνήσεις από τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια τις έχω σε αυτό το μέρος , δεν γίνεται να μην του έχω αδυναμία και να μην τον βλέπω με αλλά μάτια σε σχέση με τις άλλες πόλεις μας” θα πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η όμορφη Κρητικοπούλα εκτός από το μόντελινγκ ασχολείται και με την υποκριτική.  Την πρώτη της απόπειρα στον χώρο την έκανε το 2014 στον ANT1 στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη, στο σίριαλ «Καλές δουλειές» και σε σενάριο της Ρένας Ρίγγα. Ακολούθησε η «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega, ύστερα ήρθαν οι «Συµµαθητές» του Γιώργου Φειδά στον ANT1 και το 2019  έπαιξε στο «Για πάντα παιδιά» της Κωνσταντίνας Γιαχαλή στο Open.

Η ίδια έχει μιλήσει µε ενθουσιασµό για αυτή την ενασχόληση: «Φυσικά µε ενδιαφέρει η υποκριτική, είναι αυτό που µε κάνει ευτυχισµένη, κάτι που από νεαρή ηλικία επιθυµούσα. ∆εν γεννήθηκε στην πορεία της καριέρας µου ως µοντέλο, για διάφορους προσωπικούς λόγους, όµως, δεν συνέβη νωρίτερα. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα να γίνω µοντέλο, αντιθέτως πάντα ονειρευόµουν να γίνω ηθοποιός».

Το μελαχρινό κορίτσι εντυπωσιάζει όμως και με τις φωτογραφίες που αναρτά στα social media πολλές από τις οποίες προκαλούν “εγκεφαλικά’ στους ακολούθους της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments