Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [19/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [19/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (19/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (19/1/20).

κριός

Θα ανακουφιστείς όταν καταλάβεις πως η παθιασμένη σου αφοσίωση και οι ενέργειές σου, αρχίζουν να αποπληρώνονται με κάποιο τρόπο στα ερωτικά σου. Ωστόσο, δεν πρέπει να επαναπαυτείς στις δάφνες σου, επειδή πιστεύεις πως έχεις κάνει αρκετά για την ώρα. Είναι σημαντικό να συνεχίσεις με αυτό που ξεκίνησες, ακόμα κι αν απαιτεί να διευθετήσεις τον τρόπο, για να συνεχίσεις να δουλεύεις προς όφελος της σχέσης σου. Οι στοργικές χειρονομίες είναι απαραίτητες για τη στρατηγική σου…αλλά η αυθεντική επικοινωνία είναι το πραγματικό εισιτήριό σου, για την επίτευξη της ευχάριστης εξέλιξης που επιθυμείς.

ταύρος

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το πού πρέπει να τραβηχτεί μια γραμμή ή να συμβεί μια αλλαγή στα ερωτικά σου. Είναι κάτι, στο οποίο αξίζει να επικεντρωθείς τώρα. Μπορεί να είναι εύκολο να δεχτείς την άνεση της ρουτίνας στη σχέση σου, ή να παραδεχτείς πως πρέπει να συνεχιστεί ο τρόπος που λειτουργεί. Μπορείς να ταρακουνήσεις λιγάκι τα πράγματα, αν νιώθεις πως είναι απαραίτητο να το κάνεις. Θα υπάρξουν περισσότερα οφέλη αν δημιουργηθεί μια μικρή αναστάτωση, αν αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ξανακτίσεις κάτι με τρόπο που να ταιριάζει περισσότερο, τόσο σ’ εσένα…όσο και στο ταίρι σου.

δίδυμοι

Θα είναι εύκολο να παρερμηνευθούν οι προθέσεις του αγαπημένου σου, αν θεωρήσει πως είναι απαραίτητο να ξεκινήσει μια συγκεκριμένη συζήτηση. Αυτό μπορεί να έχει περισσότερη σχέση με το ότι θέλει να εξασφαλίσει ότι γνωρίζεις τα βασικά γεγονότα…. και να μην έχει σκοπό να σε κατηγορήσει πως κρύβεις το κεφάλι σου στην άμμο και αγνοείς όσα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε μαζί. Αν δυσκολεύτηκες να θίξεις ένα συγκεκριμένο θέμα στο παρελθόν, τότε υιοθετώντας ένα ανοιχτό μυαλό σε αυτά που έχει να σου πει τώρα, θα ωφελήσει κι εσένα.

καρκίνος

Αυτό που απορρίπτεις σαν τυχαία σύμπτωση στα ερωτικά σου…μπορεί να είναι βαθύτερο, απ’ ότι πιστεύεις. Πρόκειται για ένα σέξι συγχρονισμό στα εργασιακά σου… και η ενίσχυση μιας πνευματικής σχέσης, μπορεί αναμφισβήτητα να οδηγήσει σε κάτι οικείο στο μέλλον. Εσύ κι ένα συγκεκριμένο άτομο είστε στην ίδια σελίδα – και αυτό πρέπει να καλλιεργηθεί! Μην το αγνοήσεις.

λέων

Προσπάθησε να είσαι πιο δεκτική και δραστήρια και να μην αντιδράς στα θέματα που προκύπτουν στα ερωτικά σου. Γιατί έτσι, μπορεί να βοηθήσεις…. στο να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να αποδεχτείς τη διαφορά ανάμεσα στο να δώσεις στον αγαπημένο σου τον χώρο που χρειάζεται…. και να είσαι δίπλα του, όταν σε χρειάζεται. Μην πιστέψεις λεπτό, πως η υποστήριξη που προσφέρεις, θα «πνιγεί». Αυτός που αγαπάς πιθανώς ελπίζει, ότι δεν θα χρειαστεί να σου ζητήσει βοήθεια.

παρθένος

Αν γνωρίζεις τη σοβαρότητα που υπάρχει στη σχέση σου, τότε το ίδιο συντονισμένος σ’ αυτό, είναι και ο αγαπημένος σου. Είναι επίσης πιθανό, το ταίρι σου να έχει μια δυο ιδέες που μπορούν να σε κάνουν να χαμογελάσεις ή να βοηθήσει ώστε να εξαφανιστούν τα σύννεφα της κατήφειας από το προσωπάκι σου. Άφησέ τον να αναδείξει την ανοιχτή και παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Αν του δώσεις μια ευκαιρία, τότε μπορεί να γίνει η φωτεινή ακτίνα που χρειάζεσαι.

 ζυγός

Είναι μια εποχή που θέλεις να αναλάβεις κάποιο ρίσκο στο όνομα της αγάπης, αλλά μάλλον θα θελήσεις να το κάνεις μόνη σου. Ίσως θέλεις να δοκιμάσεις τα νερά αν είσαι ελεύθερη και να δεις τι αποτελέσματα θα έχουν οι προσπάθειές σου, να έρθεις σ’ επαφή με άτομα που δεν ανήκουν στον κοινωνικό σου κύκλο. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως υπάρχει κάτι που θέλεις να μάθεις μόνη σου…. και όχι με το ταίρι σου! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να σε συνοδεύσει στο ταξίδι που θα σε διαφωτίσει για το μέλλον.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

 σκορπιός

Οι συγκεκριμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις που αφορούν τα ερωτικά σου, μπορεί να είναι τολμηρές και δύσκολες. Ωστόσο, αυτό είναι απαραίτητο για να μάθεις την αλήθεια που θέλεις και χρειάζεσαι. Αυτό δεν συμβαίνει λόγω κάποιας εξαπάτησης από το ταίρι σου…. Αλλά για να εξαλείψεις από το μυαλό σου τις υποθέσεις που έχεις κάνει, που μπορεί να προκαλέσουν τη σχέση σου, με περίπλοκο τρόπο Τώρα είναι η στιγμή, για να ρωτήσεις και να μάθεις.

 τοξότης

Μπορεί να έχεις πολλούς λόγους που θέλεις να ελέγξεις την κατεύθυνση που ακολουθεί μια συζήτηση με τον εραστή σου. Θα χρειαστεί όμως μόνο ένας λόγος, που θα τον κάνει να νιώσει απρόθυμος να σου ανοιχτεί, αν ακολουθήσεις αυτή την τακτική. Αν δεν μπορείς να δεχτείς ότι η επικοινωνία πρέπει να είναι αμφίδρομη και να λειτουργεί με βάση την ανταλλαγή, τότε θα καταφέρεις να την κάνεις μονόπλευρη, και θα τον αποθαρρύνεις να σου ανοιχτεί με τον τρόπο που είναι προετοιμασμένος να κάνει.

 αιγόκερως

Ακόμη και αν δεν καταλαβαίνεις ή δεν υποστηρίζεις τα κίνητρα του εραστή σου, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ν’ ακούσεις τουλάχιστον, γιατί σκοπεύει να κάνει αυτό που θέλει…όπως το θέλει. Παρόλο που μπορείς να του προσφέρεις μια δυο συμβουλές που θα του φανούν χρήσιμες, το αντικείμενο του πόθου σου, πιθανώς να προτιμάει να του επιτρέψεις να προχωρήσει, με ένα σχέδιο ή μια στρατηγική… την οποία εμπιστεύεται. Αν κάνει λάθος, τότε ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί? Η ήσυχη υποστήριξη από πλευράς σου, θα αποδειχθεί πολύ καλύτερη, από το να του επισημάνεις τα λάθη του.

υδροχόος

Η έμφυτη ανάγκη σου για ελευθερία έχει σχέση με κάποιο ερωτικό δεσμό του παρελθόντος….και ο τωρινός εραστής σου, το γνωρίζει αυτό από την αρχή της σχέσης σας. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πιθανώς όρια για το πόση ελευθερία μπορεί να ανεχτεί το ταίρι σου, ειδικά αν αποφεύγεις να τον υποστηρίξεις, τώρα που έχει ανάγκη τη βοήθειά σου. Οποιοδήποτε και αν είναι το προσωπικό σχέδιο που σε εμπνέει τώρα, δεν υπάρχει ανάγκη να το ακολουθήσεις μόνη σου. Στην πραγματικότητα, θα νιώσεις ευτυχισμένη με τις αλλαγές που θα συμβούν, αν συνεργαστείτε οι δυο σας.

ιχθύες

Ο αγαπημένος σου θα νιώσει την ανάγκη να σου πει την αλήθεια, όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αν ερμηνεύσεις την κίνησή του σαν κριτική, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο πρόθυμη είσαι ν’ ακούσεις αυτά που θα σου πει. Είναι πιθανό να βλέπεις το δέντρο κι όχι το δάσος στη σχέση σου, κι αυτός που αγαπάς να έχει πιο ρεαλιστική αντίληψη. Δεν σου κάνει μόνο προτάσεις. Προσφέρει λύσεις. Προσπάθησε να καταλάβεις, πως δεν είναι το ίδιο με το να τονίζει κάποιος μόνο τα προβλήματα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments